Kedves Mari!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm a segítséget, és nem ijesztettél meg! Évet egyébként nem feltétlenül akarnék vele ismételtetni, csak ha nagyon muszáj, mert azt hiszem az nagyon összetörné a kicsi lelkét, de ez a játékház dolog nagyon érdekesnek tűnik. Ilyet hol találok, ki csinál ilyet? Ebben tudsz segíteni? Milyen más útra gondolsz? Rövidítésre, vagy nev.tan.-tól független logopédusra, fejlesztésre?
Az eredményeit tekintve egyébként így is még magyarból is nagyjából négyes szinten van, ha változatosak is időnként a jegyei, a többiből pedig egészen kiválóan teljesít, úgyhogy már csak ezért sem tartom a magam részéről szerencsés megoldásnak az évismétlést, de javíts ki, ha tévedek!

A tavasz és a nyár viszont talán elég hosszú lesz, remélem, hogy meg tudjunk javarészt oldani a kérdést, vagy ez szerinted nagyon kevés? Kapunk egy kedves fejlesztőpedagógus rokontól rengeteg fénymásolt feladatlapot rövidesen, arra gondoltam, hogy az ő instrukciói alapján elkezdjük addig is csinálgatni azokat, amíg egy helybéli szakember kézbe nem veszi a fiatalembert, aztán majd meglátjuk.
A versenyistállós iskolákról pedig nekem is hasonló véleményem van, nem gondoltuk, hogy itt ennyire dúl a versenyszellem, nem emiatt vittük ebbe az iskolába, bármilyen jó képességű gyerek. Talán nem is lenne olyan nagy baj, ha oda bírna figyelni az órákon, de eddig nem nagyon ment neki, talán az utóbbi időben kezd javulni a helyzet...
A mozgásterápia az mit takar, és azt ki és hol végezné nála? Elnézést kérek, de nagyon nem vagyok otthon egyenlőre szerencsére ezen a téren! ...és Te merre is vagy helyileg? Zalaegerszeg, Sopron, Győr... vagy azért kicsit közelebb?
Köszönök mindent nektek!!!
Orsi