Sziasztok!
Olvastam, hogy a konferencián szó volt a digitális naplóról is. Az iskolánkban is használjuk és én személy szerint nagyon szeretem. De sajnos az egyéni fejlődési lapot továbbra is kézzel kell körmölnöm. A kérdésem az lenne, hogy a belívet (ha beszerkesztem) vezethetem a nyomtatott formában(természetesen az aláírás kivételével). Van erre valami törvényi szabályozás? Igencsak megkönnyítené a munkámat ha erre lenne lehetőségem.
Köszönettel: V. B. Zsuzsi
egyéni fejlődési lap
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Re: egyéni fejlődési lap
Szia Zsuzsi!
A mellékletben találod a géppel tölthető belívet: a, b oldal és van 8 fősre is. Lehet géppel tölteni, én ellenőrzésnél ezt mutattam meg, mondtam spórolunk a papírral, év végén nyomtatom. A fejlesztési terveket is ugyanígy mutattam meg, semmi kifogás nem volt.
"zip" és "rar" fájl, kinek melyik tetszik!
A mellékletben találod a géppel tölthető belívet: a, b oldal és van 8 fősre is. Lehet géppel tölteni, én ellenőrzésnél ezt mutattam meg, mondtam spórolunk a papírral, év végén nyomtatom. A fejlesztési terveket is ugyanígy mutattam meg, semmi kifogás nem volt.
"zip" és "rar" fájl, kinek melyik tetszik!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Gabi
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"