Kedves (szurdos) Kollégák!
A segítségeteket szeretném kérni. Ismertek-e olyan (lehetőleg ingyen letölthető v. interneten keresztül használható) programot, amellyel hallássérült kisgyerekek beszédfejlesztését, a hangok kialakítását lehetne segíteni?
A "Beszédmestert" és a "Hallástréninget" ismerem, de láttam egyszer egy másik típusút is, amit nem találok.
Segítségeteket köszönöm: Mari
Nagyothallók korai fejlesztése.
Re: Nagyothallók korai fejlesztése.
Szia Mari!
Nézd meg a gyite honlapján a hallod-e programot. Nem tudom letölteni, mert nincs elég hely a gépünkön.
Van ott még sok más érdekes progi is. Ha kell, a suliból holnap el tudom küldeni.
Dóri
Nézd meg a gyite honlapján a hallod-e programot. Nem tudom letölteni, mert nincs elég hely a gépünkön.
Van ott még sok más érdekes progi is. Ha kell, a suliból holnap el tudom küldeni.
Dóri
-
karnismari
Drága Dóri!
Ne haragudj, hogy ilyen hálátlan vagyok, és nem köszöntem meg eddig a segítségedet. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!
Igaz, hogy teljesen olyat nem találtam benne, mint amit keresek, de rengeteg jó programot találtam. Ekkora ajándékot akkor kaptam utoljára, amikor óvónő kollégám "rászabadított"a "Canadahun" fórumára.
"Azért vannak a jó barátok..."
Puszi: Mari
Ne haragudj, hogy ilyen hálátlan vagyok, és nem köszöntem meg eddig a segítségedet. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!
Igaz, hogy teljesen olyat nem találtam benne, mint amit keresek, de rengeteg jó programot találtam. Ekkora ajándékot akkor kaptam utoljára, amikor óvónő kollégám "rászabadított"a "Canadahun" fórumára.
"Azért vannak a jó barátok..."
Puszi: Mari
Szia Mari!
Nem haragszom. És szívesen. És "azért vannak a jó barátok".
Puszi, Dóri
Nem haragszom. És szívesen. És "azért vannak a jó barátok".
Puszi, Dóri