arról szeretnék érdeklődni, hogy az új pedagógus bértábla milyen időket fogad el. A közalkalmazotti, vagy a pedagógus státuszban töltött - esetenként erősen eltérő - szolgálati idő a számolás alapja. Erre eddig még nem találtam értelmezést.
szolgálati idő besoroláshoz
-
erikania
szolgálati idő besoroláshoz
Kedves Kollégák,
arról szeretnék érdeklődni, hogy az új pedagógus bértábla milyen időket fogad el. A közalkalmazotti, vagy a pedagógus státuszban töltött - esetenként erősen eltérő - szolgálati idő a számolás alapja. Erre eddig még nem találtam értelmezést.
-
becky
Re: szolgálati idő besoroláshoz
Nekem 4 év (1 és fél egyéb, 2 és fél pedagógus) munkaviszonyom van, de csak tavaly szeptember óta dolgozok gyógypedagógusként (tavaly nyáron végeztem a sulival). Én gyakornoki státuszba fogok kerülni. Elképzelheted mennyire örültem, mikor ezt közölték velem. Ha minden összejön talán a jövő tanévben fognak minősíteni, szóval még minimum 2 év mire én fizetésemelést kapok. Ráadásul 27 éves vagyok és mi a következő tanévben már a "nemzeti családteremtő projekten" szerettünk volna dolgozni... :S Szóval a helyzet eléggé elkeserítő. 
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Re: szolgálati idő besoroláshoz
Nekem ma kiszámolták és a munkaviszonyban eltöltött időt vették. Tehát nem amit csak pedgógusként, hanem amikortól dolgozni kezdtem.
Nos az összeg ami kijött siralmas
Nos az összeg ami kijött siralmas
Gabi
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"