szeretnék tanácsot kérni - nehezen tanul olvasni a gyermek

Ha máshol nem, hát itt meg lehet kérdezni
picúr

Re: szeretnék tanácsot kérni - nehezen tanul olvasni a gyerm

Hozzászólás Szerző: picúr »

Kedves Gabi!

Köszönöm a jótanácsokat Neked is! Most láttam, hogy Neked még nem is válaszoltam... amiket írtál egyszerűbb dolgokat, mindet szoktuk csinálni majdnem. Egyedül az "ajtóra papír postairón" nem volt még, eszembe sem jutott eddig, és rozettásak az ajtók is... :) Mászóka, csúszda, hinta van az udvaron, le sem jönnek róla a gyerkőcök ha kint lehetnek, sokat labdáznak, fociznak, tollasoznak, bicikliznek, kergetőznek, nagyon ügyesek, kiemelkedően jó a mozgáskoordinációjuk, neki és a tesóknak is, a testnevelő apósom szerint is, gondolom ez talán genetikus szerencsére, azt hittem, valami speciális dologra gondoltok. A kisfiamnak nagyon jó a kézügyessége is, gyönyörűen rajzol, origamizik, gyöngyképeket csinál, fűzöget, legózik kicsi darabokkal is... és olvasgatni is próbáltunk sokféle képpen, kedvesen, játékosan, nem kényszerízűen, az nem jött volna be nála, ezt mi is sejtettük, szóval az egyszerűbb dolgokat mind próbáltuk, ezért is kérdeztelek meg Titeket, hátha tudtok valami új ötlettel szolgálni, ami nekünk eddig nem jutott eszünkbe, hogy megszeressen olvasni, és javítani tudjunk helyesírásán. :) Most mindenesetre megnyugodtam, hogy nagy baj nincs, majd gyakorolgatunk, apránként, irányítással, és akkor talán minden rendben lesz, és csak a magatartásproblémákat kell majd valahogy helyretenni. :)

Üdv: Picúr
Válasz küldése