Elolvastam, amit felírtál linket, és kiderült, hogy most sem "olyan szép a menyasszony". De már meg sem lepődöm rajta igazán.
Valakik biztos megint jól járnak, de azok nem mi leszünk.
Köszi a gyors választ.
Üdv: Sophie
Igen Zseni, ez így van
vagyis meztelen is legyen, meg ne is
együk is, meg ne is
hát ez van
lehet megint - egyeseknek - diriknek s...get nyalni
eddig is sok minden pofára ment
ezt is lehet így, de remélem nem ez fog történni
Zsolt
Olvastam valami pályázatról meg bérmegtakarításról, aki ügyes és pályázott. Az így megmaradt pénzt lehetne bérfejlesztésre fordítani, de én igazán ezt nem tudom. Főleg úgy, ha akkor mondják, amikor a pályázat beadási határideje már lejárt.
A 13. havi-hoz:
2007. július 1-jétől kezdődően az év végéig havonta 13. havi illetményelőleg jogcímen a közszolgálatban dolgozók az illetményük 8,3%-ának megfelelő összegben részesültek. Ez azt jelentette volna, hogy az első kifizetés augusztusban lett volna esedékes (a júliusi bérrel). Mivel a kifizetést júliusban megkezdték (tehát a júniusi bérrel), ezért december hóra hiányzott az összeg.
A 2008. évi CX. törvény alapján nem szűnik meg, hanem 2009. évre felfüggesztésre kerül a 13. havi illetmény kifizetése. A közalkalmazottak kompenzációt kapnak, mely ellentételezés - havi bruttó 180.000 Ft illetményig teljes mértékben, azaz a havi illetmény 8,33%-ának megfelelő összegben, afölött havi bruttó 15.000 Ft összegben - 2009-ben történik, első alkalommal a januári illetménnyel együtt február eleji kifizetéssel. Az ellentételezés teljes fedezetét a központi költségvetés biztosítja. A kompenzációt tartalmazó jogyszabály is hamarosan megjelenik. /reméljük!/