fizetés

Ha máshol nem, hát itt meg lehet kérdezni
Sophie

Re: fizetés

Hozzászólás Szerző: Sophie »

Zsolt!

Elolvastam, amit felírtál linket, és kiderült, hogy most sem "olyan szép a menyasszony". De már meg sem lepődöm rajta igazán.
Valakik biztos megint jól járnak, de azok nem mi leszünk. :twisted:
Köszi a gyors választ. :)
Üdv: Sophie
Fodor Zoltán
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Fodor Zoltán »

Ne értsen félre senki, de van benne egy érdekes szó: részesülhet nem részesül. Magyarán csak adható, de nem kötelező.
zsoltzsolt

Hozzászólás Szerző: zsoltzsolt »

Igen Zseni, ez így van
vagyis meztelen is legyen, meg ne is
együk is, meg ne is
hát ez van
lehet megint - egyeseknek - diriknek s...get nyalni :mrgreen:
eddig is sok minden pofára ment
ezt is lehet így, de remélem nem ez fog történni
Zsolt
:shock: :o :? :roll:
Fodor Zoltán
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Olvastam valami pályázatról meg bérmegtakarításról, aki ügyes és pályázott. Az így megmaradt pénzt lehetne bérfejlesztésre fordítani, de én igazán ezt nem tudom. Főleg úgy, ha akkor mondják, amikor a pályázat beadási határideje már lejárt.
zsoltzsolt

Hozzászólás Szerző: zsoltzsolt »

Köszi Zseni a törvényt a változásokról
Zsolt
Fodor Zoltán
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Gondoltam, kiemelek belőle részeket, de lehet, úgy nem lett volna értelmes. Így kicsit hosszadalmas az olvasása, de legalább érthető.
ilike1

Hozzászólás Szerző: ilike1 »

A 13. havi-hoz:
2007. július 1-jétől kezdődően az év végéig havonta 13. havi illetményelőleg jogcímen a közszolgálatban dolgozók az illetményük 8,3%-ának megfelelő összegben részesültek. Ez azt jelentette volna, hogy az első kifizetés augusztusban lett volna esedékes (a júliusi bérrel). Mivel a kifizetést júliusban megkezdték (tehát a júniusi bérrel), ezért december hóra hiányzott az összeg.
A 2008. évi CX. törvény alapján nem szűnik meg, hanem 2009. évre felfüggesztésre kerül a 13. havi illetmény kifizetése. A közalkalmazottak kompenzációt kapnak, mely ellentételezés - havi bruttó 180.000 Ft illetményig teljes mértékben, azaz a havi illetmény 8,33%-ának megfelelő összegben, afölött havi bruttó 15.000 Ft összegben - 2009-ben történik, első alkalommal a januári illetménnyel együtt február eleji kifizetéssel. Az ellentételezés teljes fedezetét a központi költségvetés biztosítja. A kompenzációt tartalmazó jogyszabály is hamarosan megjelenik. /reméljük!/
Fodor Zoltán
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Nekem január 20. csiripeltek a madarak, de lehet fekete varjú volt.
Válasz küldése