fizetés

Ha máshol nem, hát itt meg lehet kérdezni
sutokati

fizetés

Hozzászólás Szerző: sutokati »

A mai napon megkapott fizetési jegyzéken miért nem szerepel a 13. havi fizetés? Ez még a decemberi vagy nem_
hogabi
Moderátor
Moderátor
Adott: 1 köszönetet
Kapcsolat:

Re: fizetés

Hozzászólás Szerző: hogabi »

Környezetemben sem kapta senki. Sajnos.....
Gabi

"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
Fodor Zoltán
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Fodor Zoltán »

Igen, ez még a decemberi fizetés, hiszen magát a fizetést, mindig egy hónap késéssel kapjuk meg, mint a bérpapírt is. Érdekes része, majd a következő hónapban lesz. :?
sutokati

Hozzászólás Szerző: sutokati »

Mire gondolsz, hogy érdekes lesz? Lehet ennél érdekesebb?
Fodor Zoltán
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

:) Hát, már ez is érdekes, hogy mi lesz és mi nem lesz. Tegyük hozzá, hogy régebben a 13. havi fizetést mindig a Jézuska hozta decemberben, csak az elmúlt évben volt beépítve a fizetésbe, fizetésemelkedésnek álcázva.
Nem tudom ki, hogyan van vele, de az adható pótlékok is vissza lettek véve. Amit eddig kaptál, mert jó, te jó tanár vagy, az most már nem biztos, hogy lesz.
Most mindent rá lehet fogni a gazdasági válságra, létszámcsökkentést, bérelvonást, stb. Nem akarok politizálni, mert távol álljon tőlem, mivel nem hiszem hogy bármelyik kormányunk is tehet vagy nem tehet erről.
Szóval, februártól meglátjuk mennyi az annyi.
zsoltzsolt

Hozzászólás Szerző: zsoltzsolt »

Hát ha majd lesz mit látni :mrgreen:
de hát nézzünk bizakodva a jövőbe..
Zsolt
Marianna

Hozzászólás Szerző: Marianna »

Kedves Mindenki!
Nem hivatalos forrásból tudom, hogy január közepén valamiféle kompenzáció gyanánt, lesz kifizetve a 13. havi fizetés!
Fel a fejjel! Tudjátok a remény hal meg utoljára!!!
Üdv.: Marianna :P
Fodor Zoltán
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Remény ma halt ki belőlem, mikor megkaptam a bérpapírt. Minden elgondolásom ellenére a 13. havi fizetés már nem szerepelt a bérlistán. Elvitte a cica! :?
Szerintem a decemberi fizetés kaptuk, amiben még szerepelnie kellett volna ennek az összegnek. Igaz, okos emberek azt mondják, hogy kaptunk valamikor egy kisebb összeget és az volt a 13. havi bér. Nos, kaptunk, nem kaptunk, elég kevés volt a papír végén az összeg ma.
Sophie

Hozzászólás Szerző: Sophie »

Sziasztok!

Nálunk is ugyanaz a helyzet, a mi decemberre járó fizetésünk is kevesebb lett, mint szokott. De mi még a fizetési jegyzéket sem kapjuk meg, csak pénteken vagy a jövő héten, így azt sem tudjuk, hogy mit miért utaltak így.
Ez kb. 8-15.000 Ft-ot jelent mínuszban. Ezek szerint nem egyedi eset, nem az önkormányzatunknál gondolták így, hanem általában?

Ki mit tud arról, hogy a HH-s, HHH-s gyerekekkel foglalkozók pluszpénzt kapnak? Ez vonatkozik a fejlesztőkre? Az én "gyerekeim" között sok az ilyen, bár nem vagyok osztályfőnök, de fejlesztőre hozzám járnak.
Hogyan igényelhető? Iskola? Önkormányzat?

Üdv: Sophie
zsoltzsolt

Hozzászólás Szerző: zsoltzsolt »

Szia Sophie!

Csakhogy rövid legyek :mrgreen:

http://www.hrportal.hu/hr/berpotlek-a-h ... 90108.html

de máshol, más helyen is találhatsz róla infot

szió
uff :mrgreen:
Zsolt
Válasz küldése