Sziasztok! Fejlesztő pedagógusként dolgozom egy általános iskolában, mellette diákönkormányzat vezető is vagyok. Kérdésem: jár-e nekem gyp-i pótlék, ill. kaphatok-e órakedvezményt a diákönkormányzati munkámra?
Köszönöm válaszotok! Szilvi
órakedvezmény
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Re: órakedvezmény
Szilvi!
Gyógyped pótlék nem jár.
DÖK után vagy órakedvezmény vagy pénz ha az igazgató úgy állapítja meg.
Gyógyped pótlék nem jár.
DÖK után vagy órakedvezmény vagy pénz ha az igazgató úgy állapítja meg.
Gabi
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
-
benedek
Fejlesztő foglalkozásokon tanítok vagy fejlesztek?Azt várják tőlem, hogy magyar és matematika órákon hozzam ki a gyerekeket, és én tanítsam a tananyagot a gyerekeknek. Ez valahol hivatalosan is meg van fogalmazva? Kérlek, válaszoljatok nekem mielőbb! Köszönöm
Szia Benedek!
Fejlesztő foglalkozáson nem tanítunk. !!!!!! Képességeket fejlesztünk, és nem feltétlen a tananyag segítségével.
A tanítást a tanórán kell megoldani differenciáltan, a követelmények és lehetőségek figyelembe vételével.
Dóri
Fejlesztő foglalkozáson nem tanítunk. !!!!!! Képességeket fejlesztünk, és nem feltétlen a tananyag segítségével.
A tanítást a tanórán kell megoldani differenciáltan, a követelmények és lehetőségek figyelembe vételével.
Dóri
-
benedek
Nagyon köszönöm, én is így gondoltam, illetve eddig is így csináltam, de most egy kolléganőmtől az ő csoportját átvettem, és azt az utasítást kaptam, hogy tananyag, füzet, sőt én adjam a félévi és év végi jegyeket. Van valahol valami hivatalos info, ami szerint én csináltam és gondolom jól?Köszönöm
-
viditko
órakedvezmény
Üdvözlet!
Érdeklődnék :Van 3 osztályom 1.2.3. osztályos tanulók összevonva (SNI).Mellette fejlesztenem is kell délután.Órarendem elkészítésénél adódott a problémám.A gyermekeket a tanítójuktól elhozva oktatom.Az órarendjük a tesi . és egyebek miatt szinte lehetetlen összehozni .Jelenleg igazgatóm azt mondta ,hogy 18 órába kell beosztanom az órarendet a 3 osztályra. Régen volt órakedvezmény,ma nincs ilyen?2 órával többet oktathatnám őket akkor megoldódna az órarend problémám is? Kérem a segítséget.
Érdeklődnék :Van 3 osztályom 1.2.3. osztályos tanulók összevonva (SNI).Mellette fejlesztenem is kell délután.Órarendem elkészítésénél adódott a problémám.A gyermekeket a tanítójuktól elhozva oktatom.Az órarendjük a tesi . és egyebek miatt szinte lehetetlen összehozni .Jelenleg igazgatóm azt mondta ,hogy 18 órába kell beosztanom az órarendet a 3 osztályra. Régen volt órakedvezmény,ma nincs ilyen?2 órával többet oktathatnám őket akkor megoldódna az órarend problémám is? Kérem a segítséget.