Ildikó!
Azok a könyvek melyeket ajánlottam, jelenleg forgalomban lévők. Amit Zsuzsi írt azok a régi könyvek, sajnos már csal elvétve van egy-egy példány.
A dicséretet pedig köszönjük, igyekszünk segíteni.
Meixner módszer
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Re: Meixner módszer
Gabi
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
-
rcsaba
Kedves Ildikó!
Elnézést, hogy ilyen későn szólok hozzá a témához.
Azt gondolom, hogy igen is nagyon jó ötlet a Meixner-módszer bevezetése. A Meixner módszer, viszont nem gondolom hogy tankönyvtől függ. Nem attól fog a tanító Meixner-módszerrel tanítani, hogy megveszi az iskola a Játékház könyvet. Maga a módszer sokkal bonyolultabb, összetettebb ennél. Hogy csak egy példát mondjak, más elven működnek a hívóképek. A hármas asszociációban hangsúlyos szerepet kap a beszédmotoros megerősítés. Stb...
Elnézést, hogy ilyen későn szólok hozzá a témához.
Azt gondolom, hogy igen is nagyon jó ötlet a Meixner-módszer bevezetése. A Meixner módszer, viszont nem gondolom hogy tankönyvtől függ. Nem attól fog a tanító Meixner-módszerrel tanítani, hogy megveszi az iskola a Játékház könyvet. Maga a módszer sokkal bonyolultabb, összetettebb ennél. Hogy csak egy példát mondjak, más elven működnek a hívóképek. A hármas asszociációban hangsúlyos szerepet kap a beszédmotoros megerősítés. Stb...
-
erláj
Kedves Gabi!
Engem is érdekelne az Ön által jónak tartott könyv címe.
nyesteera@citromail.hu az e-mail címem.
Köszönettel: Erika
Engem is érdekelne az Ön által jónak tartott könyv címe.
nyesteera@citromail.hu az e-mail címem.
Köszönettel: Erika