Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy ha nincs nálunk SNI-s gyerek, akkor milyen adminisztrációs formanyomtatványra van szükségem?
Eddig egyéni fejlesztési naplókat vezettem, semmi mást. (Amit a rehabilitációs órákra is használnak.) A Nevelési Tanácsadótól aki jött ellenőrizni, az sem tudott segíteni, vagy nem érdekelte különösebben. Idén is ugyanaz az ember jön, úgyhogy miatta nem izgulok. Magam miatt szeretném tudni!
Illetve az is kérdés bennem, hogy a Nevelési Tanácsadón kívül egy alapítványi iskola fejlesztő pedagógusának az adminisztrációs munkáját ki tudja ellenőrizni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Borbála
napló és/vagy fejlesztési tervek
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Re: napló és/vagy fejlesztési tervek
Igazából semmiben sincsen "egyforma", nincsen meghatározva pl. a napló. Van aki logopédiai naplót használ, van aki maga készíti, van aki szakköri naplót.
Viszont egy formanyomtatvány van, aminek a száma:
A. Tü. 357. r. sz. - Pátria Nyomda Zrt. - 22077 - (Fsz.: 5-10155) - Látta: OM részéről N. Gy. 2005. XI. 28.
Neve:
EGÉSZSÉGÜGYI ÉS PEDAGÓGIAI CÉLÚ HABILITÁCIÓ, REHABILITÁCIÓ - EGYÉNI FEJLŐDÉSI LAP
A külső részt 4 évig lehet használni, ez tulképpen olyan, mint az anyakönyv. A belívet, viszont órákra lebontva kell tölteni.
A belívet lehet géppel is tölteni, van 8 fős csoportra is. Íme a melléklet.
Viszont egy formanyomtatvány van, aminek a száma:
A. Tü. 357. r. sz. - Pátria Nyomda Zrt. - 22077 - (Fsz.: 5-10155) - Látta: OM részéről N. Gy. 2005. XI. 28.
Neve:
EGÉSZSÉGÜGYI ÉS PEDAGÓGIAI CÉLÚ HABILITÁCIÓ, REHABILITÁCIÓ - EGYÉNI FEJLŐDÉSI LAP
A külső részt 4 évig lehet használni, ez tulképpen olyan, mint az anyakönyv. A belívet, viszont órákra lebontva kell tölteni.
A belívet lehet géppel is tölteni, van 8 fős csoportra is. Íme a melléklet.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Gabi
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
-
Kikinda
Nagyon köszönöm! Akkor ezt csináltam eddig is, csak naplót nem vezettem. 
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Borbála! - ajánlatos naplót is vezetni, mert abba tudod a hiányzásokat írni. Én szakköri naplót vezetek, ez a legegyszerűbb.
Gabi
-
Zsuzsi
Az adminisztrációs munkád kérhetik pénzügyi ellenőrzéskor. Ha kaptok állami támogatást, akkor a MÁK, de ellenőrizhet / ellenőriztethet az iskolátok kuratóriuma vagy igazgatótanácsa, vagy ahogy hívják... Ők természetesen nem arra kíváncsiak, hogy mit csináltál Pistikével az adott napon, hanem arra, hogy tényleg ott voltatok-e, és nem voltatok-e egy időben esetleg több helyen 
Arra ügyelj, hogy mindig naprakész legyen minden!
Arra ügyelj, hogy mindig naprakész legyen minden!
-
Kikinda