Pieron-teszt

Látogatóink kérdéseinek létrehozott fórum.
Alexa22

Pieron-teszt

Hozzászólás Szerző: Alexa22 »

Üdv,én láttam már,hogy korábban egy felhasználójuk kért Pieron-teszt-et az e-mail címére Önöktől, ha lehetséges akkor én ugyanezt tenném, mert továbbtanuláshoz ki kell majd töltenem egy alkalmassági vizsgálatot amiben ez a pieron-féle teszt is lesz és szeretném gyakorolni,mert tavaly sajnos ezen buktam el pedig minden vágyam bekerülni abba az iskolába és csak ez az egy akadálya van,hogy nem tudom gyakorolni és azt sem tudom,hogy mire kellene odafigyelnem kitöltéskor,hogy jó eredményt érjek el.
A segítségeket előre is köszönöm, Alexa
zsoltzsolt

Re: Pieron-teszt

Hozzászólás Szerző: zsoltzsolt »

Kedves Kollégák!

Épp a fenti okok miatt nem szoktam tesztet küldeni ismeretleneknek.
Nem a tesztet, hanem az általa mért területen tapasztalt problémát kéne orvosolni inkább figyelem gyakorlatokkal stb.
...
és egy csomó olyan szó jutott eszembe, amit nem írok ide le
Dóri

Hozzászólás Szerző: Dóri »

Alexa!
Próbáld meg a Pieron-demót.
Ha átnézed és előre gyakorolsz, tudsz egy kis tapasztalatot szerezni.
Mondjuk variálni nem lehet, de segíthet a látásmód kialakításában.
Dóri
zsoltzsolt

nem tudná valaki az agy-sebész felvételi sort megszerezni??
agy-sebész akarok lenni!!.. :)
ki lesz az első betegem? :twisted:

de komolyra fordítva a szót.. nem hinném, hogy véletlenül lennének az alkalmassági vizsgák, nem szeretnék olyan buszvezetőt, akinek felmentése volt pl. balra kanyarodásból, mert az nem szerette, vagy vette a jogsiját a piacon..
azért ezek annál komolyabb dolgok,vegyük észre, hogy felnevelünk egy olyan nemzedéket, aki nem tudja mi az megküzdeni valamiért, hanem sorra adjuk nekik a felmentéseket, valami álhumánumból
jelentkezzen valaki 35 évesnél idősebb, akinek van ismerőse és pl. oroszból vagy matekból lett volna felmentése..
de hát beismerem egyszerűbb megszerezni a tesztet, begyakorolni - ami Pieron esetében lehetetlen - és így bejutni bárhova, mint tenni érte valamit...

de Pieron gyakorlás helyett fogjon a jelentkező egy újságot és húzogassa ki belőle pl. a "p" betűket, ha ezzel végzett jöhet egy másik újság, másik betűvel.. persze mindezt lehetőleg időre..
Laci

Hozzászólás Szerző: Laci »

Nem vagyok fejlesztő.
Azért lehetne két kérdésem?
Laci
zsoltzsolt

Lehetne, bár az első kérdés már elhasználva :)
Alexa22

Hozzászólás Szerző: Alexa22 »

Kedves Zsolt!

Ahelyett,h ironizál talán inkább rendelkeznie kéne a kérdezőről háttér információval, ugyanis jelen esetben konkrétan semmit nem tud rólam és gúnyolódik azon,hogy segítséget szerettem volna kérni... Képzelje a Rendőrtiszti Főiskolán ezt a tesztet már egyszer sikeresen megcsináltam de tavaly egy másik iskolánál valamiért nem sikerült talán túl rágörcsöltem,egyébként meg nem hinném,hogy attól lesz valaki jó rendőr vagy épp attól lesz rá alkalmas,hogy egy ilyen tesztet meg tud csinálni időre minimális hibával vagy nem.. Ugyanis a logikai illetve a műveltségi teszten is jó eredményt értem el a felvételin ahogy a személyiségképem is maximálisan megfelelő volt az ottani pszichológus szerint, illetve nem vagyok egy műveletlen kis valaki akinek mindent a se**e alá tettek és soha semmit sem tett önerőből és olyan sem aki "csalással" akar bejutni (ahogy Ön finoman körülírta) csak szimplán szerettem volna gyakorolni rá és nem úgy,hogy begyakorolom a tesztet,mert nem ez volt a cél csak szimplán,hogy gyakoroljam és átlássam a lényegét,hogy tavaly hol ronthattam el mikor az az előtti évben meg sikerült, és ha nem is úgy,hogy a tesztet megkapom akkor legalább tippeket szerettem volna arra,hogy milyen hasonló feladatok vagy gyakorlatok vannak ami segít abban,hogy fejlődjek ezen a téren. És,hogy mi az amikor meg kell küzdeni valamiért akkor én biztosan tudom mert bár akadályokat állított elém az élet mégsem adtam fel a célomat és addig hajtok ameddig sikerül,illetve nem mellékesen évek óta erre a hivatásra készülök és nem kevés energiát belefeccöltem ebbe az egészbe,hogy most végül ott tartok ahol... Jaaa és bocsánat, hogy nem vagyok pszichopedagógus és nincs számtalan elképzelésem arról,hogy milyen figyelem gyakorlatokkal kellene próbálkoznom,hogy fejleszthessem ezt a készségemet és nem tudok ilyen könnyen leírni valakit anélkül,hogy bármit is tudnék róla,mert talán egy kicsit kedvesebben is le lehetett volna reagálni a kérdésemet hisz szerintem én sem tajparaszt módjára tettem fel a kérdést szóval talán ezen a téren még Önnek is van hova fejlődni.;) Alexa
zsoltzsolt

Kedves Alexa!

Tán ezzel kellett volna kezdeni, amiket most leírt, mert ugyebár mindenki azt kapja, amit kért.
Nap mint nap találkozom munkám során b pl.betévedő 18 évesekkel, hogy mentsük fel pl. matek osztályzás alól az érettségin.
Itt is volt pár sor, hogy küldjük el a tesztet, hogy begyakorolhassa.. na ettől most is égnek áll a hajam és már az első hozzászólásomban leírtam, hogy tán inkább gyakorolni kéne és ha jól emlékszem nem azt kérte, hogy ajánljunk figyelem gyakorlatokat, hogy az ezen képességet mérő teszten jobban szerepelhessen.
És tán épp az Ön által említett stílusom miatt végre elárulta, hogy miért is kell ez a teszt-
Nem lehetett volna egyből ezzel kezdeni??
Provokáció nélkül úgy látom ezeket az infókat nem tudtuk volna meg.
Így hát elértem,amit szerettem volna.
De azt még jobban szeretem, ha valaki kér tőlem valamit, akkor leírja őszintén, hogy miért is kell neki az , amit kér, mert akkor annak függvényében tudok segíteni, amit meg is szoktam tenni.
És megjegyzem - sajna - senki nem küldött nekem agy-sebész felvételit ... :lol:
No, és fentebbi hozzászólásaimban ajánlottam pár gyakorlatot, nosza rajta, lehet edzeni.. :)
Dóri

Hozzászólás Szerző: Dóri »

Itt a belépő az agy-sebészetre.
Remélem átmész.
Azért egyelőre ne operálj! :lol:
Belépő.zip
(nevezd vissza doc-ra)
(ja, a megoldás nálam)
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dóri 2012.02.11. 22:26-kor.
zsoltzsolt

:lol: :D
Válasz küldése