Kedves Kollégák!
Keresem a Smart 9.7-es, ingyen letölthető, időkorlát nélkül használható verzióját, de akárhova navigálok a neten, mindig a 10-es változatot ajánlja fel, az pedig nem ez. Megköszönném, ha valaki érdemben tudna segíteni egy linkkel, amin az is van, aminek látszik.
Zsuzsi
Smart
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
-
Zsuzsi
Re: Smart
Köszönöm, Gabi a gyors választ, de sajnos ezen az oldalon már próbálkoztam kívülállóként és regisztráltként is
A 10-es verziót adja, hiába 9.7 a címe.
A tanárblog is ugyanide navigál
Vagy rosszul csinálok valamit?!
A tanárblog is ugyanide navigál
Vagy rosszul csinálok valamit?!
- Fodor Zoltán
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Már a régi verzió nem letölthető. Az előző 10.7 verzió még nagy nehézségek árán letölthető, de igazán csak a 10.8 verzió tölthető le.
Angol nyelvű oldalon a régebbi verziókból lehet még csemegézni itt: SMART programok
Angol nyelvű oldalon a régebbi verziókból lehet még csemegézni itt: SMART programok
-
Zsuzsi
Készítettem néhány feladatsort (Smart Notebook), feltettem a honlapomra, bejelentkezés után letölthető. Van köztük anagramma, memóriajáték, összekevert mondatokból szövegalkotás, képek sorbarendezése. Remélem, segítségetekre válik!
Ha mód van rá, hogy ide is felkerüljön, szívesen átküldöm!
Ha mód van rá, hogy ide is felkerüljön, szívesen átküldöm!
- Fodor Zoltán
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Erre a felső menüsor Segédletek menüpontot, majd ezen belül létrehozva egy almenüt tudom elhelyezni az ilyen anyagokat. Persze, ha ez így jó mindenkinek.
-
Zsuzsi
- Fodor Zoltán
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Igen, oda is jöhet, ill. ide a honlapra is.
Lényeg az, hogy megkapjam. A másik lényeg persze, ami most ütközött ki, hogy milyen engedéllyel jelenjen meg. Nyilvános vagy zárt letöltési lehetőség legyen? Minden infót kérek, hogy mi jelenjen meg vagy ne jelenjen meg!
Lényeg az, hogy megkapjam. A másik lényeg persze, ami most ütközött ki, hogy milyen engedéllyel jelenjen meg. Nyilvános vagy zárt letöltési lehetőség legyen? Minden infót kérek, hogy mi jelenjen meg vagy ne jelenjen meg!
-
forrikatoka
A SMART 9.7 verzió megtalálható a Nemzeti Tankönyvkiadó 5-6. illetve 7-8. osztályos interaktív tananyagokat tartalmazó cd-jén. Nagyon jól használható!