Pieron teszt

Látogatóink kérdéseinek létrehozott fórum.
fejlesztőenikő

Pieron teszt

Hozzászólás Szerző: fejlesztőenikő »

Segítség!! A Pieron teszt értelmezésére lenne szükségem! A tesztlap megvan, csak nem ismerem a standard értékeket, időhatárt, hibahatárt. Úgy tudom 12 éves korig lehet alkalmazni. 12 éves kor után a d - tesztet? Ezt sem ismerem, de nagyon megköszönném, ha segítene Valaki!!E.
zsoltzsolt

Re: Pieron teszt

Hozzászólás Szerző: zsoltzsolt »

Kedves E.!

Milyen célból kellene a teszt értékelése?
Egyéb kérdések: :)
végzettség, foglalalkozás, munkahely (iskola, egymi stb.)
Zsolt
fejlesztőenikő

Fejlesztő pedagógusként dolgozom egy lakásotthonban és figyelem tesztet kell felvennem a gyerekekkel. SOS. Köszi.E.
fejlesztőenikő

Kedves Zsolt!

A segítségedre várok, mert úgy tűnik te tudnál segíteni. Itt az E-mail címem: csapo.eniko@freemail.hu.Köszönöm előre is. E.
tsimon

Hozzászólás Szerző: tsimon »

Kedves Zsolt!
segítségét szeretném kérni a Pieron teszttel kapcsolatban. A teszt megvan, de az értékeléshez szükséges kulcsra lenne szükségem, illetve szakirodalomra. Egy klinkai vizsgálatot tervezek, a munkahelyi körülmények hatását szeretném kimutatni a munkatársak kocetráló képességére, különös figyelmet és állóképességet igénylő munkvégzés során. Az eddigi ismereteim alapján alkalmasnak tűnik ez a teszt, de több adatra lenne szükségem.
Amennyiben segíteni tudna nekem is, előre is hálásan köszönöm!
zsoltzsolt

Kedves tsimon!
Ez mind szép és jó, de megtudhatnám ez milyen munkahely, mi a végzettsége, stb? :)
tsimon

Kedves Zsolt!
Orvos vagyok, a szakterületem viszont elég távol esik, néhány napja kezdtem csak ismerkedni a témával! A munkatársakat szeretnénk vizsgálni, illetve a környezeti ártalmak, hatását a koncentráló képességükre.
Segítségét előre is köszönve
zsoltzsolt

Egy email cím jól jönne,hogy hova küldjem :)
tsimon

Kedves Zsolt!

A címem: tsimon@med.unideb.hu
(azt gondoltam a regisztáció után ez látható)
köszönettel
Válasz küldése