Két problémám is van:
1. pdf, ez az oldal nem támogatja
2. próbáltam csomagolva tálalni. Egy ideig minden OK, de aztán egyszercsak bekattan és hibát jelez. Innentől kezdve annyi.
Ugyanezt csinálja a többi csatolt játékkal, egyebekkel is.
Lehet, hogy tárhelyprobléma? (Egyszer Zseni utalt ilyesmire.)
És a Weblinkek sem működnek.
Dóri
tanmenet
-
Teca
Re: Kezdő
Sziasztok! Kezdő gyógypedagógus vagyok, elsejétől dolgozom egy óvodai csoportban. Heti tervet kell készítenem : 10 gyerek heti 2 óra komplex gyógypedagógiai fejlesztés.
A gyermekek összetétele: 5 autista ebből 4 gyermek nem beszél: kapcsolat teremtő játékokat keresek
1 vak+ középsúlyos ért. fogy: fejlesztő játékok
1 mozgásában korlátozott+ középs. ért. fogy.: mozgásos játékok
1 halmozottan fogy: mozgás+ért. fogy.
Két gyermeket még nem ismerek.
Előre is kösz a segítséget.
A gyermekek összetétele: 5 autista ebből 4 gyermek nem beszél: kapcsolat teremtő játékokat keresek
1 vak+ középsúlyos ért. fogy: fejlesztő játékok
1 mozgásában korlátozott+ középs. ért. fogy.: mozgásos játékok
1 halmozottan fogy: mozgás+ért. fogy.
Két gyermeket még nem ismerek.
Előre is kösz a segítséget.
-
zsoltzsolt
-
Oros Róza
Re:kezdő
Szia Zsolt!
De szívesen, csak összeszedem az anyagokat ami ehhez a témához kapcsolódik, mert van több is. Nem saját, de gyűjtöm őket.
Nem tudom, hogy milyen a formátum, vsz. pdf és azt írtátok, hogy azt nem támogatja a rendszer.
Nem lehetne valami fájl megosztóra is feltölteni ezeket a dolgokat és belinkelni ? Hátha az működne.
Üdv R
De szívesen, csak összeszedem az anyagokat ami ehhez a témához kapcsolódik, mert van több is. Nem saját, de gyűjtöm őket.
Nem tudom, hogy milyen a formátum, vsz. pdf és azt írtátok, hogy azt nem támogatja a rendszer.
Nem lehetne valami fájl megosztóra is feltölteni ezeket a dolgokat és belinkelni ? Hátha az működne.
Üdv R
-
Panni
Re: tanmenet
Teca!
Az autistáknál első szempont a kommunikáció, és szociális készségek megtanítása, amely kártyák segítségével történik.
A nem kommunikáló autistáknak szintén a kártya de itt már a kommunikációs mód valamelyik kártyás megoldása, na ezt szépen leirtam, nem tökéletes szakszavakkal. Számomra kissé idegen ovis autistánál a kapcsolat teremtő játékok , elöször is a szociális és kommunikációs szokásokat ismerje meg, és tudja alkalmazni különböző helyzetekben.
Miért a tanmenet cimet adja ki nem tudom
Mikor én a kezdő hozzászóláshoz szerettem volna hozzászólni
Panni
Az autistáknál első szempont a kommunikáció, és szociális készségek megtanítása, amely kártyák segítségével történik.
A nem kommunikáló autistáknak szintén a kártya de itt már a kommunikációs mód valamelyik kártyás megoldása, na ezt szépen leirtam, nem tökéletes szakszavakkal. Számomra kissé idegen ovis autistánál a kapcsolat teremtő játékok , elöször is a szociális és kommunikációs szokásokat ismerje meg, és tudja alkalmazni különböző helyzetekben.
Miért a tanmenet cimet adja ki nem tudom
Panni
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Juttassátok el hozzám az anyagot és feltesszük.
Fejlesztők vagy az én e-mail címemre jöhet.
Fejlesztők vagy az én e-mail címemre jöhet.
Gabi
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
-
barthareka88
Sziasztok!
Nem rég jött a csoportomba (vegyes) egy kisfiú, 7. osztályos. Hozzá kérnék 7-8. osztályos értakos tanmenetet. Nagyon jó lenne, ha tudnátok segíteni. Előre is ezer köszönet.
barthareka88@gmail.com
Üdv.: Réka
Nem rég jött a csoportomba (vegyes) egy kisfiú, 7. osztályos. Hozzá kérnék 7-8. osztályos értakos tanmenetet. Nagyon jó lenne, ha tudnátok segíteni. Előre is ezer köszönet.
barthareka88@gmail.com
Üdv.: Réka
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Kedves Réka!
Ha lehetne pontosítani a kérést!Milyen tanmenet? Ért. fogy a gyerek vagy ez azt jelenti "értakos"? Mi az, hogy vegyes csoport? Amúgy a fórumon fenn vannak a tanmenetek. NATos és kerettanterves.
viewtopic.php?f=14&t=524
Ha lehetne pontosítani a kérést!Milyen tanmenet? Ért. fogy a gyerek vagy ez azt jelenti "értakos"? Mi az, hogy vegyes csoport? Amúgy a fórumon fenn vannak a tanmenetek. NATos és kerettanterves.
viewtopic.php?f=14&t=524
Gabi