No, előbb szép sorjában!
hogabi! Azok a hozzászólások a témában, ahol csak egy-kettő van semmilyen helyet nem foglal, hiszen ezek adatbázisban tárolódnak. A szerveren csatolmányként melléklet képek, fájlok tárolódnak csak. Ezzel nem tudok helyet felaszabadítani. Neked már mondtam, hogy ebben az évben (most nem tudom pontosan) nyár közepe táján lejár ennél a szolgáltatónál a honlap előfizetése, ezért úgy gondoltam átviszem egy másik honlapom mellé, ahol sokkal nagyobb területtel rendelkezem. Ott nem lesz gond a terület, és eltudjuk helyezni a sok anyagot, amit szerveren kell tárolni.
dandav, Panni és többiek!
Igen, ez a rész sajnos még nincs kész. Jó ötlet merült fel bennem erre a célra, itt a saját gépemen minden remekül működött, de feltöltés után ezek az anyagok teljesen szétestek a linkelések miatt. Ezt a területet újra el kell készítenem itt a honlapon. Tudom mi a gond, szóval csak egy kis türelmet kérek és már nézhetitek is magatokat. 
Ha van még valami, amit nem vettem észre, akkor azt szívesen fogadom. Lehet negatív és pozitív bírálat is, hiszen az ember ebből tanul. Mivel, a honalp átépítését teljesen egyedül vittem véghez, ezért előfordulhatnak hibák, amit nem vettem észre vagy átsiklottam felette, de próbálom, azaz próbáljuk most már közösen telejesen tökéletesre készíteni.