Tanítási/tanulási módszerek
-
Gorita
Re: Tanítási/tanulási módszerek
Szervusztok! Köszönet a honlapért! Szívesen böngészem, és boldogan csatlakoznék a "fizető" tagok táborához, ha tudnám hogyan tehetném
Rita
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Kicsi türelmet még szeretnénk kérni és lehet csatlakozni.
Zsolt és Zseni az utolsó simításokat végzik.
Zsolt és Zseni az utolsó simításokat végzik.
Gabi
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
-
SHandi60
Sziasztok!
Én is nagyon hasznosnak tartom a honlapot. Ezen keresztül sok fontos információhoz jutottam.Szívesen csatlakoznék a "tagdíjasokhoz".
Üdv: Sütőné Andi
Én is nagyon hasznosnak tartom a honlapot. Ezen keresztül sok fontos információhoz jutottam.Szívesen csatlakoznék a "tagdíjasokhoz".
Üdv: Sütőné Andi
-
beriari67
Sziasztok!
Mivel hasznos információkat kaphatok.
Nem sajnálnám én sem azt a 2000 Ft-ot, szívesen belépnék.
Ari
Mivel hasznos információkat kaphatok.
Nem sajnálnám én sem azt a 2000 Ft-ot, szívesen belépnék.
Ari
Térjünk vissza az eredeti címhez.
Érdekel még valakit a kooperatív tanulási módszer? (Pénz és érdek nélkül.Pusztán a szakmaiság szempontjából.)
Dóri
Érdekel még valakit a kooperatív tanulási módszer? (Pénz és érdek nélkül.Pusztán a szakmaiság szempontjából.)
Dóri
-
borijuco
Kedves Kollégák!
Köszönjük a sok támogató és együttműködő visszajelzést! Az Egyesület veztősége és a honlapot működtető Zseni azon fáradozik, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a belépési nyilatkozat és a belépéshez szükséges információk felkerüljenek és akkor mindenkinek lehetősége lesz a csatlakozásra! Remélem mindenki elégedett lesz a zárt rész által kínált anyagokkal és a csatlakozás után a tagsággal járó egyéb lehetőségekkel! Köszönjük a türelmet és mindenkit várunk!
Jó munkát Jucó
Köszönjük a sok támogató és együttműködő visszajelzést! Az Egyesület veztősége és a honlapot működtető Zseni azon fáradozik, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a belépési nyilatkozat és a belépéshez szükséges információk felkerüljenek és akkor mindenkinek lehetősége lesz a csatlakozásra! Remélem mindenki elégedett lesz a zárt rész által kínált anyagokkal és a csatlakozás után a tagsággal járó egyéb lehetőségekkel! Köszönjük a türelmet és mindenkit várunk!
Jó munkát Jucó
-
beriari67
Sziasztok!
Igen, Dóri engem érdekelne a kooperatív tan.módszer.
Üdv. Ari
Igen, Dóri engem érdekelne a kooperatív tan.módszer.
Üdv. Ari
-
run69
-
barakata
Sziasztok!
Én sajnos eddig semmit nem hallottam a kooperativ tan. módszerről. Minden info érdekel!
Köszönöm!
Kata
Én sajnos eddig semmit nem hallottam a kooperativ tan. módszerről. Minden info érdekel!
Köszönöm!
Kata
-
Gorita