Segítség kérés

Látogatóink kérdéseinek létrehozott fórum.
donata

Segítség kérés

Hozzászólás Szerző: donata »

Sziasztok!
Én teljesen tanácstalan vagyok gyermekemmel kapcsolatban, mert az iskolából rendszeresen értesítenek és természetesen magam is meg győződtem arról, hogy a 15 éves gyermekem (aki mellesleg 4 szívműtéten esett át ezt azért szeretném hangsúlyozni, mert a 4 műtét után igen súlyos izom gyengülése volt 6 éves korában, a kezét és lábát sem tudta mozgatni újra kellett tanulnia mindent) rendkívül csúnyán és rendezetlenül ír. Értelmi képessége nem indokolja, hogy dyslexiára vagy dysgráfiára kellene gyanakodnunk. Jelenleg 8 osztályos gimnáziumba jár 8. osztályos és az előző év végi eredménye jó volt ez azt jelenti, hogy a fő tantárgyakból 5-ös volt kivéve a nyelvtant amiből 3-as osztályzatot kapott, mert az írásképe mellett a helyesírása is szörnyű.
Segíteni szeretnék neki, hogy fejlődni tudjon az írásképe és helyesírása, de nem tudom kihez fordulhatnék egyáltalán ez milyen jellegű probléma.
Kérem segítsetek, hogy kihez fordulhatnék nagyon nagy szükségünk van rá, hiszen neki a fent említett betegsége miatt a fizikai megterhelést nembírja és így természetesen az életben is szellemi jellegű munkát kell végeznie de hogyan tudom ehhez segíteni, ha az iskolában ragaszkodnak az írásbeli számonkéréshez is és ez neki igen nehézkes. :?: :!:
SEGÍTSETEK KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE!!!!!! :( :(
Válasz küldése