Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem, létezik-e még összevonási pótlék ? Pl: az sni-ben több osztály összevonva tanul, vagy tanult?
Ha erről tud valaki infót adni, az nagyon jó lenne...
összevonási pótlék.....
-
zsoltzsolt
Re: összevonási pótlék.....
Hadd ne tépjem a hajam
olvassátok már el a fizetési pótlékok fórumot
és az ebben általam javasolt törvényt (is)
mert a "tudomásom szerint", meg hasonlók, azzal nem kezd senki semmit
138/1992. (X. 8.) Korm. Rendelet
a közalkalmazottakról szóló 1992. évi XXXIII. törvény végrehajtásáról a közoktatási intézményekben
Zsolt
olvassátok már el a fizetési pótlékok fórumot
és az ebben általam javasolt törvényt (is)
mert a "tudomásom szerint", meg hasonlók, azzal nem kezd senki semmit
138/1992. (X. 8.) Korm. Rendelet
a közalkalmazottakról szóló 1992. évi XXXIII. törvény végrehajtásáról a közoktatási intézményekben
Zsolt
-
karnismari
Kedves Zsolt!
Ne tépd ki a hajadat, hátha nem marad, kár lenne érte....
Igazad van, pontosítok, tedd ezt Te is!
Az összevonási pótlék ADHATÓ, tehát nem kötelező. Mutassatok egy intézmény, ahol így is adják! Így értettem. Bocs, ha pongyolán fogalmaztam, de írtam közben az utált adminisztrációt.
Szia: Mari
Ne tépd ki a hajadat, hátha nem marad, kár lenne érte....
Igazad van, pontosítok, tedd ezt Te is!
Az összevonási pótlék ADHATÓ, tehát nem kötelező. Mutassatok egy intézmény, ahol így is adják! Így értettem. Bocs, ha pongyolán fogalmaztam, de írtam közben az utált adminisztrációt.
Szia: Mari
-
zsoltzsolt
Nekem az a bajom, hogy ha valaki egy "Budapest 80 km " feliratú tábla alatt megkérdi, hogy messze van-e a főváros
az említett fórumban említettem már a törvényt,
az előbb is,
el kéne olvasni, és akkor nem kérdezgetne mindenki olyat, amit egy kis fáradsággal megtudhat
felnőtt, diplomás emberek járnak ide gondolom
de gyakran kétségeim vannak már sok mindent illetően
idézem megint, gyengébbek kedvéért, az oly sokat emlegetett rendeletet, vagyis abból egy részt
15. § (6) A pedagógus-munkakörökben foglalkoztatott közalkalmazott pedagógusnak a következő illetménypótlékok adhatók:
e) összevont osztályban, csoportban nevelő és oktató pótlék annak, aki állandó jelleggel, kötelező órájának legalább ötven százalékában összevont iskolai osztályban, illetőleg eredetileg nem vegyes korcsoportúként szervezett óvodában összevont óvodai csoportban végez nevelő és oktatómunkát;
és most hadd ne mondjak semmit
ugye ez elég egyértelmű??????
Zsolt
az említett fórumban említettem már a törvényt,
az előbb is,
el kéne olvasni, és akkor nem kérdezgetne mindenki olyat, amit egy kis fáradsággal megtudhat
felnőtt, diplomás emberek járnak ide gondolom
de gyakran kétségeim vannak már sok mindent illetően
idézem megint, gyengébbek kedvéért, az oly sokat emlegetett rendeletet, vagyis abból egy részt
15. § (6) A pedagógus-munkakörökben foglalkoztatott közalkalmazott pedagógusnak a következő illetménypótlékok adhatók:
e) összevont osztályban, csoportban nevelő és oktató pótlék annak, aki állandó jelleggel, kötelező órájának legalább ötven százalékában összevont iskolai osztályban, illetőleg eredetileg nem vegyes korcsoportúként szervezett óvodában összevont óvodai csoportban végez nevelő és oktatómunkát;
és most hadd ne mondjak semmit
ugye ez elég egyértelmű??????
Zsolt