a http://www.hudra.hu -n a Mozaik Varázs program is ingyensen letölthető és használható a meglévő feladatokkal (DirectX-el együtt töltsétek és telepítsétek).
Úgy gondolom, hogy kellene egy külön menüpont a letölthető, szabadon felhasználható, oktató jellegű programoknak (pl a "Szülőknek" előtt a kezdőlapon vagy a Segédletekben.)
Már írtam Zseninek ez ügyben, küldtem is programokat, de még nem látok változást.
Hát akkor én is küldök egy kis ezt-azt.
Már elküldtem a "számolót" és az "akasztót". Valahova csatoltam.
Itt a következő kettő.
(Van még egy jó pár). Mi sokat használjuk, a gyerekek szeretik, fejlesztő jellegű, mi kell még?
Küldök még, ha kértek.
Dóri
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Megköszönném, úgy tűnik szegény öreg masinám nem ismeri fel a formátumát.
Nagyon jók ezek a kis programok, a foglalkozás végén szívesen játszanak velük a gyerekek.
Letöltéseket úgy tudok csak elhelyezni, ha ezeket a letöltéseket valahova mentem is. A jelenlegi tárkapacitás elég szűkös ennyi program és dokumentáció tárolására. Szükségem van egy lényegében nagyobb kapacitásra.
Jelenleg nem látom megoldásnak a data.hu és egyéb helyekre való mentést és linkelést az oldalról és a fórumról. Ideiglenes megoldásnak megfelel, de igazán hosszú távon nem tervezhető ezzel a megoldással.