TA tanmenetek

Látogatóink kérdéseinek létrehozott fórum.
Linda

Re: TA tanmenetek

Hozzászólás Szerző: Linda »

Kedves Mindenki!
Én is hasonló problémával küszködöm.(tanmenetek után vadászok...)Mivel eddig nem találtam semmit,ha esetleg valaki tudna segíteni,nagyon hálás lennék.A következőkre lenne szükségem: (tanulásban akadályozottak) 4.oszt matek-KONSEPT-H Kiadó, 7. oszt. töri NEMZETI,8.oszt. nyelvtan NEMZETI,8. oszt. matek MŰSZAKI,7.oszt. fizika,kémia NEMZETI,1.oszt.matek KONSEPT-H
Ha valaki tud segíteni kérem jelezze!Előre is nagyon köszönöm!!! lia0121@freemail.hu
tamoni

Hozzászólás Szerző: tamoni »

Márti írta:Sziasztok!
A gyógyped szekcióban én is kértem már hasonló segítséget, hátha itt több sikerrel járok...
7. és 8. évfolyamra lenne szükségem tanmenetre, a Nemzetis, Hámorné-féle magyarhoz, illetve a Műszakis matekhoz (Kemény-Vandlik).
Ha valaki tud, segítsen!
Nekem ugyanez van 6. évfolyamra, ha esetleg valakinek szüksége lenne rá.
Szia ! Nekem nagy szükségem lenne a 6.-os tanmenetekre,email címem :tamoni@freemail.hu
Megköszönném a segítségedet!Móni
Andi ka

Hozzászólás Szerző: Andi ka »

Sziasztok!

Szükségem lenne 3. osztályos technika tanmenetre. Pályakezdő vagyok, a suliban kértem segítséget, de inkább csak ígéretet kaptam. :o(
Köszi: Andi
carmina burana

Hozzászólás Szerző: carmina burana »

Linda !!!
A Konsept kiadónál fenn van az összes matek tanmenet ingyenes letöltéssel, meg jó néhány kiadónál is !!!
zsoltzsolt

Hozzászólás Szerző: zsoltzsolt »

No, akkor ide is :)
http://www.oki.hu/tanterv/html/0.htm
itt vannak gyógyped tanmenetek is, beszédhibásoktól az értelmi fogyatékosig .. stb.
Zsolt
hogabi
Moderátor
Moderátor
Adott: 1 köszönetet
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: hogabi »

Kiegészíteném a többiek ajánlatát.
A Google keresőbe gépeljétek már be, hogy mit kerestek vagy a kiadó nevét. Mindent megtaláltok.
De lehet írni a kiadónak, kérni a tankönyv felelőst, hogy vegye fel a kapcsolatot a kiadó tankönyvesével. Ha elkéritek a kiadó tankönyvesének a telefonszámát, azonnal tudja mondani mit tud ajánlani.
Amik nekünk "öregeknek" tanmeneteink vannak, azok is öregeket és átdolgozásra várnak vagy már át vannak dolgozva a helyi tantervnek megfelelően. Tehát azt újra fel kell dolgozni.
Még egy fontos: míg a gép előtt ültök és keresgéltek - mi is azt tesszük - sok, sok anyagra bukkantok, amit lehet használni!
Nem azért írom, mert egyikünk sem akar segíteni. Természetesen segítünk, de előbb nézzetek körbe!
Kérem az írásomat nem kioktatásnak venni! :)
Gabi

"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
Andi ka

Hozzászólás Szerző: Andi ka »

Sziasztok!

Én már túl vagyok az internetes keresgélésen. Mint már írtam 3. osztályos tanmenetre lenne szükségem. Nekünk nincs tankönyvünk. Azt ajánlották, hogy mindenféle barkácskönyv alapján készítsem el. Csak az a bajom, hogy akkor a nem lesz benne az életvitel rész. Vagy az nem baj?
Andi
run69

Hozzászólás Szerző: run69 »

"Életvitel és gyakorlati ismeretek" tanmenet-javaslat a www.konsept.hu oldalon!
Dóri

Hozzászólás Szerző: Dóri »

Esetleg írni is lehet ám. Az aztán olyan, amilyennek az ember elképzeli.
Én pl. az infó tanmenetemet (8. oszt.sni) magam csináltam, mert nincs olyan, amit használni is tudnék.
Dóri :roll:
Dóri

Hozzászólás Szerző: Dóri »

Nyilván körülnéztetek, ami a kínálatot illeti.
Ugye, hogy sok a selejt?
Nagy nevek alatt jelennek meg semmitmondó dokumentumok, használhatatlan irományok.
Más az elmélet és más a gyakorlat.
Esetleg nem lehetne ezeket összerendezni?
Tudom, a kérdés költői, akik ezeket írják, azok minket pl. nem olvasnak, és fogalmuk sincs a mindennapok problémáiról.
(tudnám még fűzni...)
Dóri
Válasz küldése