Hát már említettem itt több fórumban a pedagógusok sértődékenységét, most ez még inkább megerősít. De ez van , ha egy pálya elnőiesedik, nem igazán értik se a kritikát, se a humort, a férfi mentalitást meg egyenesen több tantestületben üldözik. Tanítottam régebben, és tapasztaltam, hogy sok helyen nehezen tűrik az ilyen fajta másságot. .. na inkább nem folytatom, így is többet magyaráztatok bele a dologba, mint amit leírtam. És ha kérdem én, megerősítik a feltevésed a rajz alapján, hogy gond van, akkor nem beszélsz a szülővel? Mit mondasz neki?? Említed, hogy a rajz alapján jutottál erre? Vagy "beutalod" a nevtanba? Nem egyszerűbb néha előre tájékozódni? Sőt esetleg elbeszélgetni magával a gyerekkel? Nem tudom mit rajzolt, de lehet, mint már említettem, hogy csak valami hülye rajzfilmeket néz a tévében és ezen emléknyomok alapján rajzol? Vagyis a gyerekkel is illene néha szóba állni. Vagyis ülj le vele és beszélgessetek a rajzról, hogy az mit jelent neki, mi van rajta, miért ezt rajzolta, miért ezekkel a színekkel.. stb..stb...
És nem hinném, hogy bárki torkának estem volna...
és amúgyis, akkor ugrok valaki torkának, amikor kedvem tartja
Zsolt