Segítség!
-
blili
Segítség!
Meixner-féle szókincsvizsgálat képanyagára lenne szükségem, abból is a 4. osztályosoknak szánt sorozat, a "szendvics..."képsor.Ha valaki közzétenné vagy átküldené a címemre (bl73@freemail.hu) sokat segítene vele. Előre is köszönöm! blili
Re: Segítség!
Szia Lili!
Találtam egy szókincsvizsgálati képanyagot. Nincs odaírva, hogy Meixner-e. Nézd meg az alsós-fazekas honlapon.
Dóri
Találtam egy szókincsvizsgálati képanyagot. Nincs odaírva, hogy Meixner-e. Nézd meg az alsós-fazekas honlapon.
Dóri
-
blili
Szia Dóri!
Köszönöm a segítséget. Igen, az általad említett honlapon valóban a Meixner-féle vizsgálat anyagának képei vannak fenn, de azok az elsősöknek szánt képsorozat. Nekem a 4. osztályosoknak szánt kellene. A neten sehol sem találtam, ezért fordultam ide.
Azért köszönöm, s ha valaki rábukkanna vagy netán dolgozik vele, s továbbítaná, hálás lennék.
Üdv: blili
Köszönöm a segítséget. Igen, az általad említett honlapon valóban a Meixner-féle vizsgálat anyagának képei vannak fenn, de azok az elsősöknek szánt képsorozat. Nekem a 4. osztályosoknak szánt kellene. A neten sehol sem találtam, ezért fordultam ide.
Azért köszönöm, s ha valaki rábukkanna vagy netán dolgozik vele, s továbbítaná, hálás lennék.
Üdv: blili
Megvan a képgyűjtemény. Meixner - 4. o. szendvics - szókincs.
Most scannelem. Azt nem tudom, hogy el is tudom-e küldeni, mert nincs itt a pen-em, ez a gép meg nincs hálózatban.
Legkésőbb hétfőn küldöm. Szia, Dóri
Most scannelem. Azt nem tudom, hogy el is tudom-e küldeni, mert nincs itt a pen-em, ez a gép meg nincs hálózatban.
Legkésőbb hétfőn küldöm. Szia, Dóri
Szia Lili!
Megoldottam a kérdést, a megadott címre küldöm a jpg filéket.Most.
Remélem átmennek.
Dóri
Megoldottam a kérdést, a megadott címre küldöm a jpg filéket.Most.
Remélem átmennek.
Dóri
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Lili!
Az egész Meixner-anyag e-mailban elment!
Az egész Meixner-anyag e-mailban elment!
Gabi
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
-
blili
Kedves Gabi és Dóri!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget. Minden említett anyag átjött, minden címre. Most már rajtam a sor: felveszem a vizsgálatot és kiértékelem. (S elkészül a szakdolim.)
Cserébe persze felajánlom én is a segítségemet akár tanító, akár gyógypedagógia (TANAK), akár nyelv- és beszédfejlesztő pedagógus (ezzel végzek most) témakörben.
További szép napot, jó hétvégét!
Lili
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget. Minden említett anyag átjött, minden címre. Most már rajtam a sor: felveszem a vizsgálatot és kiértékelem. (S elkészül a szakdolim.)
Cserébe persze felajánlom én is a segítségemet akár tanító, akár gyógypedagógia (TANAK), akár nyelv- és beszédfejlesztő pedagógus (ezzel végzek most) témakörben.
További szép napot, jó hétvégét!
Lili
-
Incus
Segítség
Üdvözlök mindenkit!
Segítséget szeretnék kérni... Mozgásterápia, vizuális művészeti terápia vagy mozgásművészeti terápia kapcsán kellene segítség. Másodéves gyógypedagógus (ért.ak.) hallgató vagyok, és kellene produkálnom ezen témák valamelyikéből egy beadandó dolgozatot, ami egy konkrét tárápiás terv kell legyen. A neten sehol sem találok semmi használhatót... Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék!
Köszönöm előre is!
Incus
Segítséget szeretnék kérni... Mozgásterápia, vizuális művészeti terápia vagy mozgásművészeti terápia kapcsán kellene segítség. Másodéves gyógypedagógus (ért.ak.) hallgató vagyok, és kellene produkálnom ezen témák valamelyikéből egy beadandó dolgozatot, ami egy konkrét tárápiás terv kell legyen. A neten sehol sem találok semmi használhatót... Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék!
Köszönöm előre is!
Incus
-
szabadiagi
Sziasztok!
Nagy érdeklődéssel olvasom a honlapot !
Most nekem is lenne egy kérésem, kérdésem:
98514/Mt LEXI. Iskola-előkészítő mesetankönyv 5–7 éveseknek, Csabay Katalin
98515/Mt LEXI iskolás lesz Iskola-előkészítő mesetankönyv 6–7 éveseknek Csabay Katalin című könyvekhez keresek tanmenetet.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni, ha véletlenül rossz topikba írtam a kérésem : BOCSI!!
Ági
Nagy érdeklődéssel olvasom a honlapot !
Most nekem is lenne egy kérésem, kérdésem:
98514/Mt LEXI. Iskola-előkészítő mesetankönyv 5–7 éveseknek, Csabay Katalin
98515/Mt LEXI iskolás lesz Iskola-előkészítő mesetankönyv 6–7 éveseknek Csabay Katalin című könyvekhez keresek tanmenetet.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni, ha véletlenül rossz topikba írtam a kérésem : BOCSI!!
Ági
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Szia Ági!
Először is elnézést, de a másik topikól töröltem a hozzászólásodat. Most vagy jó helyen.
Amit kértél megtalálható az alábbi linken
http://www.ntk.hu/web/guest/utmutatok#Anyanyelv
középtájt a gyógypedagógiánál. Wordben nyílik meg.
Remélem tudtam segíteni!
Gabi
Először is elnézést, de a másik topikól töröltem a hozzászólásodat. Most vagy jó helyen.
Amit kértél megtalálható az alábbi linken
http://www.ntk.hu/web/guest/utmutatok#Anyanyelv
középtájt a gyógypedagógiánál. Wordben nyílik meg.
Remélem tudtam segíteni!
Gabi
Gabi