Sziasztok!
A problámám a következő: a keresztlányom (jelenleg 7. oszátolyos) nagyon rossz tanuló lett, amennyire én tudom eddig is küzdött az iskolában, de most már nagyon vészesnek tűnik a dolog. Hiába tanulunk meg vele valamit, kikérdezzük el is mondja, erre másnap ugyanabból az anyagból egyest hoz. Szétszort, figyelmetlen. A saját korosztályával el van az iskolában, de iskolán kivül inkább a nála fiatalabbak korosztállyal érti és érzi jó magát. A többiek moziba járnak már és a fiúk iránt is érdeklődnek, sokuk közülük már dohányzik is. Na nem mintha az lenne jó, hogy ha ő is dohányozna, csak szemléltetni szerettem volna... Ő még mindig a legszívesebben csak az anyjával megy bárhova is, egyedül nem igazán, ha valaki megkérdezi melyik fiú tetszik neki, akkor elbújik és volt, hogy sírva is fakadt, amikor még egyszer rákérdeztek. Ilyen téren úgy tűnik, hogy egy tíz éves is érettebb nála, azonban vannak témák, amikben pedig meglepően tájékozott.
Úgy gondoljuk, hogy valami nincs rendben. A segítségeteket kérném, hogy kihez, mihez lehetne fordulni,milyen vizsgálatot kérjünk. A keresztlányom Balatonfüreden lakik, így segítség lenne, ha a város közelében tudnátok ajánlani valamit.
Előre is köszönöm
Kihez forduljak segítségért?
-
Vendég
Kihez forduljak segítségért?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fodor Zoltán 2009.03.30. 14:42-kor.
Ok: Cím kiegészítése, mert még így is elég keveset mondó
Ok: Cím kiegészítése, mert még így is elég keveset mondó
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Re: Kihez forduljak segítségért?
Szia Vendég!
Én B.füredtől 15 km-re lakom. A szakembereink adatbázisban benn vannak az adataim. Kérlek keress telefonon vagy írj e-mail!
Én B.füredtől 15 km-re lakom. A szakembereink adatbázisban benn vannak az adataim. Kérlek keress telefonon vagy írj e-mail!
Gabi
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"