segítséget keresek

Látogatóink kérdéseinek létrehozott fórum.
Csiga

segítséget keresek

Hozzászólás Szerző: Csiga »

Segítsére lenne szükségem, de nem tudom, hol, merre induljak el a keresgélésben, ezért regisztráltam ide.
12 éves kislányomnál még 2007-ben hosszas kérlelésre végre -lehet nem jól fogalmazom meg, - tanulási részképesség zavart állapitottak meg amely a tanulás minden részét érinti, diszlexia, diszgráfia, és diszkalkulia. Sajnos az iskolai fejlesztése nem úgy zajlott és zajlik ahogyan annak kellene, a nevelési tanácsadóból kivágtak minket arra való hivatkozással, hogy vannak nála problémásabb gyerekek, akik pályaválasztás előtt állnak. Ma a felülvizsgálaton az iskolai képességek nem meghatározott zavarát állapították meg, s állítólag rosszabb eredményt produkált mint a két évvel ezelőtti vizsgálat alkalmával.
Keresnék olyan fejlesztőpedagógust, aki tudna nekünk segíteni a kislányom fejlesztésében, akár nálunk, akár úgy, hogy el kell vinnünk hozzá.

Nagyon hálás lennék ha valaki mielőbb tudna nekem segíteni . A gartaicsilla@yahoo.com e-mail címre várom a jelzést amit előre is köszönök!
Fodor Zoltán
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Re: segítséget keresek

Hozzászólás Szerző: Fodor Zoltán »

Van egy szakember adatbázisunk, amely tartalmaz pár fejlesztőpedagógust. Kérlek, nézd át és magad is választhatsz. Fejlesztőpedagógusok
hogabi
Moderátor
Moderátor
Adott: 1 köszönetet
Kapcsolat:

Re: segítséget keresek

Hozzászólás Szerző: hogabi »

Közben levelet váltottunk, ugyanezt ajánlottam én is.
Gabi

"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
Válasz küldése