Oldal: 1 / 1

Kitiltás

Elküldve: 2011.11.11. 12:08
Szerző: hogabi
Kedves Mindenki!
Nem először fordul elő, hogy egyesületi anyag kerül továbbításra. Nem sajnálom a másokon való segítést, mert azért van a honlap.
Segítünk azoknak is akik csak regisztrálnak és 5 perc múlva már kérik a segítséget anélkül, hogy körbe néznének. S egy köszönöm sem jut a segítőnek.
Nem, mint vezetőségi tag, hanem, mint a honlap moderátora, jogomnál fogva Dórit kitiltom a fórumról. Legyen ez másoknak is figyelmeztetés.
Nehéz szívvel teszem, mert Dóri nagyon sokat segít hozzászólásaival, anyaggal látja el a honlapot. Ezért a kitiltást két hétre alkalmazom csak.
Kérek mindenkit, hogy a fórum és az egyesület szabályait tartsa be!

Köszönöm:
Horváth Sándorné, hogabi
elnökségi tag, moderátor
Magyar Fejlesztőpedagógusok és Gyógypedagógusok Nemzetközi Szakmai Egyesülete
http://www.fejlesztok.hu | fejlesztok@hotmail.com

Re: Kitiltás

Elküldve: 2011.11.14. 13:28
Szerző: Fodor Zoltán
Ha jól néztem és egy személyről beszélünk, akkor Dóri nem Egyesületi tag. Kérdés persze csak annyi, hogy hogyan férhetett hozzá az Egyesületi dokumentumokhoz és azt hogyan küldhette tovább?
Mivel ő nem tudta letölteni, ezért más töltötte le és adta oda neki.
A dokumentumok nem szuper titkos dokumentumok, amit 7 pecsét alatt kell őrizni. A lényeg az, hogy itt olyan dokumentumok vannak tárolva, ami az Egyesület és a tagok számára fontos. Aki úgy érzi, hogy ezzel a szellemmel nem tud egyetérteni, az nem lesz Egyesületi tag.
A nyilvános helyen, ami mindenki számára elérhető, véleményem szerint, elegendő információ áll rendelkezésre, hogy a munkáját eltudja végezni.
Anyagot bárki beküldhet nekünk, amit engedélyez a zárt vagy a nyilvános helyen való megjelenésre. Ha zárt helyen van, akkor az nem véletlenül történt.
Szerencsére, eltettem minden olyan levelet, amely tartalmazza az illető engedélyét az adott dokumentumokra.
Az interneten böngészés közben több helyen találtam már anyagot tőlünk, vagy linket az oldalra. Az utóbbi nem gond, de a letöltött, majd más néven (mint saját munka) továbbadott anyagok kicsit aggasztanak.

Re: Kitiltás

Elküldve: 2011.11.14. 18:34
Szerző: hogabi
Hedari Dóra munkája a szóban forgó dokumentum. Ő egyesületi tag. Dóra feltette hozzászólásához csatolmányként az anyagot. Nem tudta hová küldje. Dóri innen töltötte le aki valóban nem egyesületi tag és nem is kíván az lenni. Közben a csatolmány törölve lett, majd átkerült a "zárt" részre, mivel a vezetőség és a tagok úgy döntöttek, hogy legyen ott.
Több megkeresést kapott a vezetőség, - levélben telefonon - hogy -" milyen jogon vannak az anyagok küldözgetve, lépjen az egyesületbe aki hozzá szeretne jutni, tényleg nem sok az a tagdíj, hasznosak és jók a találkozók, magas színvonalú a honlap" stb....
Ezekre a levelekre és telefonokra reagálva, a vezetőséggel egyeztetve, és nem egy tag kifejezett kérésére tiltottam ki Dórit 2 hétre. Azt hiszem nem olyan sok idő ez.
Dórit természetesen várjuk vissza a honlapra, mint alább írtam sokat segített a honlap színvonalának emeléséhez, ötleteivel, munkáival. Reméljük hozzászólásaival továbbra is segíti munkánkat! De az egyesületnek is vannak szabályai.

Re: Kitiltás

Elküldve: 2011.11.15. 19:09
Szerző: hogabi
Kedves Mindenki!

A következő kérés érkezett ma hozzám, hogy valamilyen módon tegyek különbséget Dóri és Dóra között.
Aki ki lett az oldalról tiltva átmenetileg Juhászné Gáspár Dorottya, aki nem tagja egyesületünknek. Tehát nem azonos Hedari Dórával, aki egyesületünk tagja és tagja az ellenőrző bizottságunknak is.