Hozzászólás
Szerző: borijuco » 2014.04.12. 18:06
Kedves Kollégák!
Olvasva a bejegyzéseket nagyon együtt érzek a problémákkal, amik körülvesznek benneteket, mivel én nem a KLIK fenntartásában dolgozom így nem ismerem belülről a helyzetet. Azonban egy dolog nagyon aggaszt, és az a szakszolgálati tevékenységek jövője. Azt gondolom, hogy ez a rendszer Magyarországon egyedülálló, a gyerekek, szülők problémáinak ingyenes támogatása más országokban nincs is.
A nagy változások, profiltisztítás úgy látom a jelzéseitek alapján, hogy óriási károkat okoznak egy eddig jól működő, hatékony rendszerben. A kiválóan felkészült és elhivatott kollégák kilépnek a rendszerből és sok-sok ellátatlan, kiszolgáltatott gyerek és család marad mögöttük.
Azt gondolom, hogy jó lenne ha az egyesület nevében meg tudnánk ezeket a problémákat fogalmazni és továbbítani a minisztériumnak, mert ez a mi feladatunk.
Mivel még egyszer hangsúlyozom, hogy én nem látom belülről ezeket a problémákat, ezért kérem minden érintett segítségét.
Az is fontos lenne, hogy ne csak az egyes problémákat írjátok le, hanem azok megoldási javaslatait is.
Kérek mindenkit, hogy aki részt tud vállalni az írjon, én összegyűjtöm a felvetéseket és egy dokumentumban itt közzéteszem, majd ha egyetértetek akkor az egyesület nevében továbbítom a minisztérium felé.
Jucó