Híperaktív gyerek

Ha máshol nem, hát itt meg lehet kérdezni
Avatar
gyerköc

Híperaktív gyerek

Hozzászólás Szerző: gyerköc »

Sziasztok!
Szeretnék érdeklödni, hogy tud e nekem valaki segiteni, vagy tanácsot adni. Van nekem egy 3 éves kisfiam. Nem tudok már mit csinálni, hogy szotfogadjon. Egyszerüen el megy a füle mellett amit kérünk töle. Vagy éppen rohangál fel alá üvöltözik. Olvastam a híperaktívitás tüneteit és mind jellemző rá. Már mindent megprobáltunk nálla szépen elmondtuk neki, hogy nem szabad ,ne rohangál ülj le evés közbe... De hajthatatlan. Ha valaki tud segiteni azt megköszönöm.
Avatar
Ria

Re: Híperaktív gyerek

Hozzászólás Szerző: Ria »

javaslom, h keresd fel Bpesten a Vadaskert Alapítványt, erre specializálódtak. Pedagógusként már voltak segítségemre. Remélem sikerrel jártok :)
Avatar
waleed030

Re: Híperaktív gyerek

Hozzászólás Szerző: waleed030 »

A párom már egy ideje mindent elkövet, hogy gyerekekkel foglalkozhasson. Elsősorban beteg gyerekekkel, akár önkéntesként is, de nem bánná, ha még pénzt is kereshetne vele. Eddig mindenhol csak akadályokba ütközött...Nagyon szeretem Őt, és azért írok most ide, hátha Önök tudnak javasolni valamilyen megoldást. Van lehetőség speciális végzettség nélkül arra, hogy gyerekekkel foglalkozzon? Bármilyen módon. Csak segíteni szeretne, imádja a gyerekeket, szeretne velük időt tölteni, mosolyt csalni az arcukra...Elsősorban Miskolc környékén keres ilyen lehetőséget, de hajlandó lenne akár elköltözni is ezért.
___________________
You can join us for best e-six-sigma.org dumps cnsu.edu oracle training solutions. Our lynn contains all those you want to pass for real
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára waleed030 2015.04.20. 13:25-kor.
Avatar
hogabi
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 1241
Csatlakozott: 2008.02.27. 10:23
Tartózkodási hely: Vöröstó
Kapcsolat:

Re: Híperaktív gyerek

Hozzászólás Szerző: hogabi »

Sajnos végzettség nélkül nem megy!
Van nyaranta a Bátor tábor, azt lehetne megpróbálni, önkéntesekre szükség van mindíg.
http://www.batortabor.hu/
Gabi

"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
Válasz küldése