tanmenet

emőke

Re: tanmenet

Hozzászólás Szerző: emőke »

Kedves Zsolt!

Átutaltam, elküldtem.

üdv.: Emőke
teca63

Hozzászólás Szerző: teca63 »

run69 írta:Segítséget szeretnék kérni! Szükségem lenne 7.-8. évfolyamra tanmenetekre, Hámorné-féle magyar tankönyvcsaládhoz, illetve a Műszaki Kiadó matematika tankönyveihez. Hol lehetne ezeket megtalálni?
Előre is köszi a segítséget!
Én tudok neked küldeni, nekem megvan a tanulásban akadályozottak, enyhe értelmi fogy-ok számára készült központi tanmenet, amit csak annyira kell átvariálni, hogy az osztályodban mennyi óraszámban tanítod az adott tantárgyat.

Pl.. A földrajz évi 55 órás, vagy 74 órás, azaz: heti 1,5 illetve 2 órára szól a terv, (és a tankönyv tananyaga is ennyi) viszont a mi iskolánkban csak heti 1 óra van, tehát csak 37 órásra kell átírnom..

Nézd meg őket.. és töltsd le, ha kell.. Teca

http://teca63.multiply.com/journal/item/218/218 7 osztályos tanmenetek
http://teca63.multiply.com/journal/item/249/249 8. osztályos tanmenetek és még matematika hiányzik, azt is feltöltöm, mert a mérete nagyobb, mint 25 MB így nem engedi ide feltölteni.
http://teca63.multiply.com/video/item/1 ... ._oszt.pdf itt van a matek is.
Remélem sikerül letölteni, és ha bármi kérdésetek van, nagyon szívesen segítek..
emőke

Hozzászólás Szerző: emőke »

Kedves Teca!

Már kapok is az alkalmon. :) Nekem a 6. osztályos Hámor - féle tanmenetekre lenne szükségem. Ha van, akkor mindenből, de a magyar a legfontosabb.

Köszönöm szépen. üdv.: Emőke
Birkás Melinda

Hozzászólás Szerző: Birkás Melinda »

Németh Gitta írta:Kérni szeretnék tanulásban akadályozott gyermekek oktatásához 5. és 6. osztályos matematika tanmenetet Kemény Judit - Vandlik Tamás féle tankönyvhöz.
E mail címem: nemethgitta@freemail.hu
Köszönöm
Szia!
Ha valakitől kaptál 6. osztályos tanakos matematika tanmenetet, kérlek szépen, küldd el nekem is!
E-mail címem: melinda.birkas@gmail.com

Köszönöm!!
(5-est valószínűleg tudok szerezni, akkor küldöm.)
zsurzska

Hozzászólás Szerző: zsurzska »

Sziasztok! Annyira örülök, hogy rátok bukkantam! Bevesztek a csapatba? Jó sok anyagom van nekem is, szívesen küldök bármit. Tan. ak-os vagyok, 5-ös összevont csoportom lesz szeptembertől. Előre félek!
Dóri

Hozzászólás Szerző: Dóri »

Szia Zs...! Miként tiszteljünk? Avagy mi is a keresztneved?
Üdv itt nálunk! Itt mindent szabad: kérni, kérdezni, megosztani, dicsérni, panaszkodni stb...
Ez az összevonás, amit említettél elég mellbevágó. Nem lesz könnyű.
Dehát a problémák arra valók, hogy megoldjuk őket. Enélkül unalmas lenne az élet.
Na, még egy hetünk van a kezdésig. Használd ki Te is.
Szia, Dóri
zsurzska

Hozzászólás Szerző: zsurzska »

Szia Dóri! A nevem Zsuzsa. Kösz a biztatást! Remélem, tényleg megbirkózom vele.
ibi83

Hozzászólás Szerző: ibi83 »

Szép napot mindenkinek!

A segítségeteket szeretném kérni, 5. osztályos középsúlyos értelmi fogyatékos gyermeknek tanmenetre lenne szükségem.
:?:

Előrre is köszönöm!
Dóri

Hozzászólás Szerző: Dóri »

MIndenkinek!!!!
Nemsokára fent lesz a honlapon a Tanmenetek című menüpont. Ott mindenki kedvére guberálhat.
És küldjetek is!!!!!!!! Rakjuk össze amink van!
Pá, Dóri
hogabi
Moderátor
Moderátor
Adott: 1 köszönetet
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: hogabi »

Köszönet a tanmenetekért Juhászné Gáspár Dóri, Karnis Mária, Dombi László kollégáknak, hogy honlapunk anyaga bővült. Saját készítésű tanmenetek is vannak, csak osztályra kell alakítani!
Gabi

"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
Válasz küldése