Katus!
Hadd ne mondjak semmit..
egy: nem is lett említve az eredeti kérdésedben, hogy kinek szánod a foglakozást
Idézlek:
"Sziasztok!
Ha valaki mostanában látott jó matematika, környezet bemutató foglalkozást, vagy van egy szuper ötlete segítsen!!!!
Téma természetesen a tavasz, több kevesebb ugyanannyi ill. a matematika témaköre ha nagyon jó ötletes mindegy !!!!
Köszi a segítséget mindenkinek!"
Vagis teljesen véletlenül éreztünk rá, hogy egyáltalán mit szeretnél, vagyis egy óvodai foglakozáshoz segítséget
kettő: ja, nem vagyok óvónő -ahhoz egy alapos műtét is kellne előbb

- , de 3 éves kortól foglalkozom gyerekekkel, de ez nem ide tartozik
három: nem hinném, hogy utolsó hozzászólásomban volt valami sértő, bántó vagy hasonló, egy szó se volt róla pl. hogy miként végzed az óvodai foglalkozásokat és ezeket hogyan vezeted, csak említettem volt, hogy nem papír-ceruza jellegű dolgokban lehet csak gondolkodni
négy: ráadásul csak most, az utolsó - sértett hangvételű - hozzászólásodban említed, hogy ez egy bemutató foglalkozás lenne, amihez a segítséget kéred
öt. így kelltt volna kezdeni, hogy egy óvodai bemutató foglalkozáshoz kérsz segítséget
hat: tudom ezeket számmal kéne írni, de ez most így esik jól
hét: a foglalkozásokra visszatérve, kapcsold össze az érzékszerveket ( pl. van káét zsák, egyikbe jobb, a másikba bal kézzel nyúl, döntse le melyikben van több tárgy, vagy hangokkal stb.)
ennyi
na kellemes 7végét
Zsolt