Ez+az

Minden téma, gond, probléma megbeszélése ebben a topic-ba.
tapaszti

Re: Ez+az

Hozzászólás Szerző: tapaszti »

Hát még én :P
hogabi
Moderátor
Moderátor
Adott: 1 köszönetet
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: hogabi »

Sziasztok!
Ma nagyon mérges lettem. Páran kaptatok tőlem levelet, melynek tartalmát ismerik akik kapták.
Ezt tetézte, /talán ma kissé érzékenyebb vagyok/ hogy egy leendő kolléganő segítséget kért. Ami önmagában nem baj! Hiszen azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak.
Amit hiányolok, - és elnézést a kolléganőtől, hogy ide írom és nem levélbe, és ez másnak is szól - de mielőtt kértek valamit nézzetek körbe, próbáljátok megcsinálni a feladatot!
Bárki közülünk szívesen átnézi, véleményezi, javítja.
/Tettem ezt akkor is ha szakdolgozat készítéséről volt szó. Csak előbb a dolgozat volt készen, (nem én írtam)/
Azt senki ne várja, hogy más helyett dolgozzunk. Mi is annak idején önállóan elvégeztük a feladatot és idősebb kollégával megbeszéltük.
S egy kérdés. Ha más készíti el a vázlatot, hogyan boldogulsz ha azt "élesben" kell végezni?
Nem zárkózom el a segítségtől, bárki fordulhat hozzám!
Köszönöm a megértést!
Gabi

"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
Dóri

Hozzászólás Szerző: Dóri »

Lenne hozzátok egy kérdésem.
Mehet??
Az az ötletem támadt, hogy össze kellene gyűjteni azokat a szabadon felhasználható programokat, amelyek oktató jellegűek.
Láttam, hogy más lapokon is tesznek erre halvány kisérletet.
Viszont 1-két program még nem gyűjtemény, a többit úgy kell levadászni. Ráadásul megy vele az idő.
Ha ez nem jogellenes (remélem nem az, mások is csinálják), szerintem csináljuk meg. Persze csak akkor, ha van rá igény.
Nos? :?: :?: ! :?: :?:
(Zseninek már említettem, még nem reagált)
zsoltzsolt

Hozzászólás Szerző: zsoltzsolt »

Dóri!

Igen ez jó lenne, valami menüpont alatt összegyűjteni, tematizálva (matekhoz, helysírási készség fejlesztéséhez). Nekem is elég sok, na persze nem mondanám mindet free-nek, azaz szabad felhasználásúnak :lol:
Zsolt
csak nehogy megint beinduljon egy kéregető kampány, anélkül, hogy néznének is :mrgreen:
Fodor Zoltán
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Fodor Zoltán »

Mi a free az kicsit tág fogalom. A free általában a szerző megengedi a szabad felhasználást, módosítást az adott, jelen esetben, dokumentumon.
Persze, néha nincs név, ill. semmi a megadott dokumentáción, de közkézen forog, mivel eltávolításra került a szerző minden adata. Ebben az esetben gondok merülhetnek fel a szerzői jogok területén.
Én támogatom a szabad felhasználású dokumentáció közzé tételét, de sajnos nagyon sokan inkább rejtegetik a jól elkészített anyagokat és soha az életben nem használja senki.
Talán előbb a saját anyagok közzétételével kell kezdeni és utána jöhet a többi.
Lenne viszont egy hozzáfűzni valóm a saját anyagokhoz, főleg a leendő Egyesületi tagok felé. Úgy gondolom, remélem jól, hogy saját anyagok megosztása egymást között az Egyesületi zárt részben történjen. Aki nyíltan szeretne megosztani saját maga által készített dokumentációt, azt a dokumentációt más helyre helyezzük a honlapon.
Mielőtt beindulna a kéregető kampány ezt gondoljuk át, majd cselekedjünk.
zsoltzsolt

Zseni!

Átraknád a Lateralitás vizsgálata hozzászólásomat című hozzászólásomat a zárt részre? Az Egyesületibe?
Köszi
Zsolt
Fodor Zoltán
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Megtörtént. Ott pedig majd létrehozok valami jó kis alfórumot az ilyen hozzászólásoknak.
zsoltzsolt

ÓÓ, köszönöm:)
Lehetne még egy kérésem?
Ez a honlappal kapcsolatos
Van ugye a Holap kezdőlapon a --> Utolsó fórum hozzászólások rovat
Ezt nem lehetne ugy megoldani, hogy ne az utolsó 5, azaz öt látszódjon, hanem csoprtosítva így:
Ez+az- Zseni
-Ez+az-zsoltzsolt
-Ez+az-hogabi
Segítséget szeretnék kérni - xyzzs
- Segítséget szeretnék kérni - valaki
- Segítséget szeretnék kérni

Vagyis valahogy almenüsítve, mert elég kevés ez az utolsó öt, legalábbis szerintem , és így valahogy megnövelni ezt a menüpontot, mert rossz, hogy ha nem nézek rá, akkor már nem tudom hol tartottam :)
Köszi,
ha lehet egyáltalán ihlet csinálni :)
Zsolt
Fodor Zoltán
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Szia!

Rossz hírem van, ezt a dolgot ezzel a modullal nem tudom megoldani, de figyelembe veszem ezt a javaslatot a honlap átalakításánál.
zsoltzsolt

Nahát!!
Lottó-ötöst is lehet kérni?? :)
Egyébként köszi :)
Zsolt
Válasz küldése