Segítség!

zsoltzsolt

Re: Segítség!

Hozzászólás Szerző: zsoltzsolt »

Szia suli!
ja, meg éljenek az ovisok is :mrgreen: :mrgreen:

bemész az első ilyen jellegúű könyvesboltba - pl. Krasznárékhoz - és ki se tudsz majd jönni csak targoncával, annyi ilyen jelleggű van. Van egy halom szövegértést fejlesztő ill. segítőkönyv van, mint a fene :lol: :lol:
uff
Zsolt
Dóri

Hozzászólás Szerző: Dóri »

Ez így igaz. És Krasznáréktól rendelni is lehet.
Itt egy jó kis link, témábavágó: http://www.beszed.hu
zsenzse

Hozzászólás Szerző: zsenzse »

Sziasztok!

Diszkalkuliás gyerekhez kellene fejlesztési tervet írnom. Valaki tudna segíteni ebben, hogy hol találok hozzá anyagot?
Dóri

Hozzászólás Szerző: Dóri »

Szia Zsé!
A Logopédiai vizsgálatok kézikönyvében (van melléklet is, szerkesztette Juhász Ágnes)) részletesen le van írva a vizsgálat menete. Ha a gyereket felméred, ugyanilyen aprólékosan fel lehet építeni a fejl. tervet. Sablon nincsen, hiszen minden gy más.
Itt a honlapon is van számolási zavar vizsgálattal fogl. doc.
Dóri

Ui: van egy kis egyéb is. Hová küldjem?
bégé

Hozzászólás Szerző: bégé »

Szia Zsenzse!
Egy számomra nagyon kedvelt szakirodalmat és gyakorlati anyagot találhatsz a következő könyvben:
Dékány Judit: Diszkalkuliáról pedagógusoknak (részletes leírás is van pl. a különböző számkörök fejlesztésére stb.)
Gyakorlati anyagként pedig javasolhatom:
- Csonkáné Polgárdi Veronika: Számolás 1-2. könyveit.
gabriella

Hozzászólás Szerző: gabriella »

Szia, Bégé!
Kerestem a Diszkalkulia pedagógusoknak c. könyvet a neten. Olyant találtam, hogy szerk. Mesterházi Zsuzsa. A cím azonos. Erről van szó?
Gabi
zsoltzsolt

Szia Gabi!

Aha, ugyanaz
Zsolt
Panka

Hozzászólás Szerző: Panka »

Szervusztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Demeter Gáborné, Egyéni fejlesztési terv című füzetkéje pontosan mit tartalmaz?
Kérlek, ha valaki tud róla írja meg a véleményét, mert szeretném megvásárolni.
zsoltzsolt

Szia Paanka!

Én nem ismerem ezt a füzetet, de kb két perc se volt és kiderítettem, hogy 16 oldal, nincs benne csak kitöltendő táblázatok stb. mintaoldalt is meg lehet belőle tekinteni , linket is adok, de azért használd a netet :mrgreen:
a jó öreg Google segített :mrgreen: :mrgreen:
áá, gondoltam benyomom ide a linket, de még se teszem :-))

az egyik ok, hogy valami miatt nem tudom ide most bekopizni, amit nem értek, a másik, hogy önállóan tessék rákeresni :D :D
egy kis segytség: a gúúúgli ezt adja ki első találatként :-)
Zsolt
és ha kattintasz rá, ugyanitt tudod megnézni a kiadvány egyik lapját, és így már csak 15 oldal marad, amit nem láttál :mrgreen: :mrgreen:

Zsolt
zsoltzsolt

Zseni!!!!!!!

Segííííííítssség!!
Zárjuk le ezt is!!
Olyan általános eza segytség, hogy ránézek a kezdőlapon mindig valami fuldokló képe merül (vagy inkáb süllyed el) fel szemeim előtt!!
Téynleg valahogy konkrétabban kéne, bár pl. az előzőt nem tudom hogy lehetett volna,,
pl. Könyveresés, vagy mittomén
a gépem vacakol vagy miért nem tudok se linket bekopizni, se a nyíl billentyűt használni most a fórumon??? Help!!!
Zsolt
Lezárt