Kedves Livi!
Privát üzenetet küldtem.
SNI dokumentáció
Re: SNI dokumentáció
Sziasztok!
Az én kérdésem is a csoportnaplóval kapcsolatos:
1. Ha az elején található egyéni fejlesztési tervet megírom, akkor még kell egy külön lapon másikat is írni ???
2. Nekem nem csak 12 fővel kell dolgoznom. Ilyenkor több csoportnaplót kell vezetnem?
Előre is köszönöm a segítséget!
Edit
Az én kérdésem is a csoportnaplóval kapcsolatos:
1. Ha az elején található egyéni fejlesztési tervet megírom, akkor még kell egy külön lapon másikat is írni ???
2. Nekem nem csak 12 fővel kell dolgoznom. Ilyenkor több csoportnaplót kell vezetnem?
Előre is köszönöm a segítséget!
Edit
Kedves hogabi! Én élnék a lehetőséggel, mivel idén tervezem a kézi dokumentálást felváltani a gépivel. Nagyon megköszönném, ha elküldenéd a gépes verzióját a dokumentumoknak. Eddig kézzel csináltam, de akkora munka és macera, rengeteg időt elvesz, amit inkább a gyerekekre szánnék, ezért gondoltam, hogy megpróbálkoznék vele. Előre is köszönöm! geszti
- hogabi
- Moderátor
- Kapcsolat:
Geszti!
A és B oldal, ill. az első és második oldal. De van csoportra 8 főig.
A és B oldal, ill. az első és második oldal. De van csoportra 8 főig.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Gabi
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
Sziasztok!
SNI dokumentáció kitöltött betétív mintára lenne szükségem, ha esetleg valaki tudna ebben segíteni (F80, ha lehet)!
Köszönettel
SNI dokumentáció kitöltött betétív mintára lenne szükségem, ha esetleg valaki tudna ebben segíteni (F80, ha lehet)!
Köszönettel
Sziasztok! Nálunk az sni dokumentáció a gyógypedagógusok részéről rendben van. A kérdés az, hogy az integráló intézmény osztályfőnökei ezekről a tanulókról mit vezet a külíven kívül?
Kedves Kollégák!
Szeretnék segítséget kérni én is a dokumentációval kapcsolatosan. Valaki tudna nekem küldeni egy mintát(kitöltött belívet), hogy mennyire részletesen vezeti a fejlesztés anyagát a belívbe? Nemrég kezdtem gyakornokként és amit eddig mutattak mindegyik csak a fejlesztési területet tartalmazta. Elégséges annyit feltüntetni? Email címem: kunigundaszabo93@gmail.com
A segítséget nagyon köszönöm
Szeretnék segítséget kérni én is a dokumentációval kapcsolatosan. Valaki tudna nekem küldeni egy mintát(kitöltött belívet), hogy mennyire részletesen vezeti a fejlesztés anyagát a belívbe? Nemrég kezdtem gyakornokként és amit eddig mutattak mindegyik csak a fejlesztési területet tartalmazta. Elégséges annyit feltüntetni? Email címem: kunigundaszabo93@gmail.com
A segítséget nagyon köszönöm