"tanulás tanulása"

hogabi
Moderátor
Moderátor
Adott: 1 köszönetet
Kapcsolat:

Re: "tanulás tanulása"

Hozzászólás Szerző: hogabi »

Kedves ledige, ki 20 perce regisztráltál!

Az egyesületnek vannak szabályai.
Mint alább olvashatod a hozzáférés, csak egyesületi tagoknak lehetséges. Nem véletlen, hogy nem tudod letölteni. Ennek ellenére Dóri biztosan a segítségedre fog sietni.
Gabi

"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
ezspr

Hozzászólás Szerző: ezspr »

Dóri!

El tudnád nekem is küldeni a "tanulás tanulását" xxxxx@freemail.hu címre?

Köszi! Eszter
Dóri

Hozzászólás Szerző: Dóri »

OK. Az előzőnek is elküldtem (mondjuk megköszönhette volna).
Dóri
anita76

Hozzászólás Szerző: anita76 »

Kedves Dóra!

Megkérnélek küld el nekem is az email-emre az anyagot. email címem: xxxxxx@gmail.com

Előre is köszönöm: Anita
jud72

Hozzászólás Szerző: jud72 »

Hali!
Újként nem biztos, hogy jól látom át az itteni dolgokat..... :)

"tanulás tanulása" nagyon jól hangzik. Nagyon szeretném, ha én is megkaphatnám az anyagot.
Előre is köszönöm! Judit (xxxxxx@freemail.hu)
jud72

Hozzászólás Szerző: jud72 »

Kedves Dóra!
Megkaptam az "anyagot", nagyon kedves vagy!
Köszönöm szépen!
További értékes életet, munkálkodást kívánok (kicsit önzően, a mi örömünkre/hasznunkra is) !
Üdv! JuditJudit
Dóri

Szívesen. Dóri
Dóri

Hali Andrea!
Az Agytorna stb. feladatlapokat a Hogyan jobban című cd tartalmazza. Az egri főiskolán kapták a fejlesztő szakosok. Nem tudom, hogy kereskedelmi forgalomban kapható-e. De mivel az összes téma letölthető, különösebben nem kell törni magad.
A tanulás...-t elküldtem.
Dóri
g.andrea74

Hozzászólás Szerző: g.andrea74 »

Megkaptam az anyagot. Köszönöm szépen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára g.andrea74 2011.11.11. 22:58-kor.
zsoltzsolt

Hozzászólás Szerző: zsoltzsolt »

Kedves Mindenki!

Most mint a Magyar Fejlesztőpedagógusok és Gyógypedagógusok Nemzetközi Szakmai Egyesületének elnöke szólok.
Tudom Dóri most nem fog örülni, de ha valaki beregisztrál erre az oldalra és mindenféle szakmai anyagokat kér, amelyekidőnként akár a szerzői jogokat is sértik, ekkor úgy gondolom nem nagy kérés, hogy lépjen be az Egyesületbe.
Úgy hiszem, hogy ez az oldal igen nagy segítséget ad a szkmában dolgozó szakembereknek, sőt szerintem ma Magyarországon a kategóriájában a legjobb, legszínvonalasabb.
Mindez költségekkel jár.
Továbbá az Egyesület évente két-három konferenciát, szakmai találkozót rendez, amin a tagoknak a megjelenés ingyenes, továbbá ezeken a szakmai találkozón általában ingyen vendégül is látjuk őket.
Mindezek szintén pénzbe kerülnek, nem beszélve az előadók honoráriumáról.
Az Egyesület vezetősége és a honlapot üzemeltető Fodor Zoltán is sok-sok munkaórát ölnek abba,hogy segíthessünk nektek, mindezt ingyen.
És hogy mind az oldal, mind a konferenciák, mind a szakmai találkozók magas színvonala továbbra is fennmaradjon, sajnos pénz kérdése is.
Éa úgy érzem-gondolom és hiszem is, hogy ezért évi 2.000 Ft éves tagdíj nem sok (ez havi egy kávé ára egy közeli presszóban).
Vagyis, aki ide az oldalra beregisztrál és segítséget kér megtisztelhetne minket azzal, hogy belép az Egyesületbe és így egyre többen segíthetnénk egymásnak, másoknak.
Vagyis lehet pl. Dóritól, aki nem Egyesületi tag, kérni olyan anyagokat, ami pl. a zárt részen van, ő megküldi, mert segítő szándékú. De pl. ez az anyag egy Egyesületi tag - Hedari Dóra - saját szellemi terméke.
De nem szeretném, hogy eljussunk oda, hogy csak Egyesületi tagok használhassák az oldalt.
Vagyis kérek mindenkit, hogy lépjen be, mert ugye "egyedül nem megy".

Köszönöm.

Tisztelettel:
Thén Zsolt
elnök
Magyar Fejlesztőpedagógusok és Gyógypedagógusok Nemzetközi Szakmai Egyesülete
1181 Budapest, Csontváry u. 54. 11. 31.
tel.: +36 30 7590849 | fax: 06 1 7094742
számlaszám: 11600006-00000000-41472419
www.fejlesztok.hu | fejlesztok@hotmail.com
Válasz küldése