gyógypedagógusi pótlék

Látogatóink kérdéseinek létrehozott fórum.
Christa 05

Re: gyógypedagógusi pótlék

Hozzászólás Szerző: Christa 05 »

Igen, ezt a kormányrendeletet én is olvastam és véleményem szerint szó sincs arról, hogy csak szegregált intézményekben dolgozó gyógypedagógusok kaphatnának pótlékot. Sajnos Miskolcon a KLIK mégis így értelmezi. Mit lehet ilyenkor tenni?
hogabi
Moderátor
Moderátor
Adott: 1 köszönetet
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: hogabi »

Pénz spórolásról van szó! S arról, hogy embereket lehessen elbocsátani.
Magad tudod kihajtani magadnak ami jár. Igazgatóval kell beszélni, - de a törvény alapos ismeretével és a kezedben szorongatod. Meg kéred, intézkedjen! Ha nem akkor keresed a KLIK miskolci főnökét, akár írásban akár személyesen. (az írásnak legyen nyoma)
Helyetted nem intézi senki. Sőt vannak akik félre is értik a törvényeket - talán nem készakarva - vagy hallgatnak mások félre értelmezett magyarázatára.
Egyébként eddig is adták a gyp pótlékot 33%-nál.
Gabi

"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
brigi

Hozzászólás Szerző: brigi »

Sziasztok!

Hasonló cipőben járok: Gyógypedagógusként vidéken egy társult iskolában vagyok , innen tanítok át még két településre.
A bázis iskolában az általam ellátot tanulók SNI aránya 44% , az áttanított iskolában pedig 100-100%.
Megvonták tőllem a gyógyped.pótlékot arra hivatkozva hogy az intézményben az SNI -gyerekek száma nem haladja meg a 33%-ot.
JOGOSAN??
Most akkor melyik rendelet a legfrissebb és alkalmazható? Az amelyikben szerepel hogy az "intézményben"? Én csak ilyet találtam mindenhol...Petróczi oldalán lévő az mennyire hiteles nincs elirva?

Köszönettel:Brigitta
hogabi
Moderátor
Moderátor
Adott: 1 köszönetet
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: hogabi »

Petróczi oldala hiteles!
Jár 33% után a gyp pótlék, a törvény egyértelmű. Hajtsd ki magadnak!
Gabi

"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
Válasz küldése