Szia "te régi motoros"!!!!
Segédletek/Tanmenetek, első oldal, 18-as sorszám.
A Magyar nyelv és irodalom tanmenetet készítette Hámor Jánosné (nem a saját könyvéből).
Dóri
tanmenet
-
szklari57
Re: tanmenet
Dóri! Ezt én is megtaláltam, ez központi tanmenet . De ,ez sajnos nem a Hámor Jánosné könyvéhez Íródott!!!
-
Tamás Zsófia
Sziasztok!
Most kaptam az első munkám gyógypedagógusként, rajzom is lesz másodikban. Szükségem lenne enyhe ért fogyos , 2. osztályos, rajz tanmenetre, ebben szeretnék segítséget kérni, mert 2. osztályosat nem találok sehol a neten.
Üdv
Most kaptam az első munkám gyógypedagógusként, rajzom is lesz másodikban. Szükségem lenne enyhe ért fogyos , 2. osztályos, rajz tanmenetre, ebben szeretnék segítséget kérni, mert 2. osztályosat nem találok sehol a neten.
Üdv
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Zsófi! - itt vannak összegyűjtve tanmenetek.
http://fejlesztok.hu/component/search/? ... Itemid=102
És itt is van:
viewtopic.php?f=14&t=524
http://fejlesztok.hu/component/search/? ... Itemid=102
És itt is van:
viewtopic.php?f=14&t=524
Gabi
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
-
Laci
Szervusztok! Jó munkát mindenkinek.
Nincs véletlenül valakinek tesi tanmenete (felsős)?
Az itt található valahogy nem az esetem.
Köszönöm, Laci
Nincs véletlenül valakinek tesi tanmenete (felsős)?
Az itt található valahogy nem az esetem.
Köszönöm, Laci
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Laci!
Senkinek sincsen a szája íze szerint elkészítve egy tanmenet. Legjobb, ha kicsit "magadra" igazítod a meglévőt vagy írsz egy újat
Senkinek sincsen a szája íze szerint elkészítve egy tanmenet. Legjobb, ha kicsit "magadra" igazítod a meglévőt vagy írsz egy újat
Gabi
-
Laci
Köszönöm, valószinűleg ez lesz.
Találtam egy nagyon jó tanmenetet, de az órabeosztást így is nekem kell kitalálni.
Dóritól is kaptam egyet, az is nagyon jó.
(Jó munkát nekem is a hét végére.
)
Üdv, Laci
Találtam egy nagyon jó tanmenetet, de az órabeosztást így is nekem kell kitalálni.
Dóritól is kaptam egyet, az is nagyon jó.
(Jó munkát nekem is a hét végére.
Üdv, Laci
-
börcsök jutka
sziasztok!
SZÜKSÉGEM LENNE BERKES KLÁRA KISSZÁMOLÓ NAGYOKNAK 6OSZTÁLY CIMŰ KÖNYV TANMNENETÉRE, HA VNA VALKINEK SZIVESEN FOGADOM.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
JUDIT
SZÜKSÉGEM LENNE BERKES KLÁRA KISSZÁMOLÓ NAGYOKNAK 6OSZTÁLY CIMŰ KÖNYV TANMNENETÉRE, HA VNA VALKINEK SZIVESEN FOGADOM.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
JUDIT
-
Laci
A kisszámoló sozathoz nincs tanmenet, ez egy kiegészítő -gyakorló lehetőség. Be kell építeni a tananyagba, ha szükséges (differenciáltan).
Laci
Laci
-
Ildike
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.Tanmenetre lenne szükségem matematikából az 5.,6.,7.,8. évfolyamra.A Műszaki Kiadó Kemény Judit,Vandlik Tamás féle könyvből tanítok. Ha van valakinek,kérem küldje el,nagyon megköszönném.Még kezdő vagyok ebben a témában...Köszönöm.
vargaildiko72@freemail.hu
Segítségeteket szeretném kérni.Tanmenetre lenne szükségem matematikából az 5.,6.,7.,8. évfolyamra.A Műszaki Kiadó Kemény Judit,Vandlik Tamás féle könyvből tanítok. Ha van valakinek,kérem küldje el,nagyon megköszönném.Még kezdő vagyok ebben a témában...Köszönöm.
vargaildiko72@freemail.hu