ÖRVÉNYES 2010 - harmadik találkozó

Minden téma, gond, probléma megbeszélése ebben a topic-ba.
borijuco

Re: ÖRVÉNYES 2010 - harmadik találkozó

Hozzászólás Szerző: borijuco »

Sziasztok!
Szerintem a két nap az ideális, mivel az egyesület ügyei, a vezetőség beszámolója elég sok időt elvesz ezért az egyik nap pl. a kezdés délelőttjét biztos be kell áldoznunk erre.
Az jutott még eszembe, hogy jó lenne cégeket találni, akik sponzorálnák, támogatnák a rendezvényt, akinek van ilyen cég a látókörében az jelezze felénk, és mi felvennénk velük a kapcsolatot. Az előadást illetően már írtam neked Gabi, ha bármiben kell még segíteni akkor szólj, írj!
Jucó
Fodor Zoltán
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Fodor Zoltán »

Nem akarok beleszólni az egyesületi beszámolókba és az elnökségi dolgokba, de általában a konferencia végén, mondjuk szombaton este szoktak ilyent tartani. Így nincs gond az előadásokkal.
pedamokus

Hozzászólás Szerző: pedamokus »

Nekem mindegy, hétvége, vagy hétközben...
Az előadásomat 20 percben maximálom. Remélem, nem lesz unalmas, de tuti nem lesz 1 órás.
borijuco

Hozzászólás Szerző: borijuco »

Ok!
Szerintem nagyjából állítsuk össze a menetrendet valamilyen logika mentén, nézzük meg az eddig jelentkezett előadókat, hogy mennyi időt tudnak kitölteni és utána sakkozzunk a beosztással. Én elfogadhatónak tartom, hogy a vezetőség beszámolója legyen az utolsó, de a két nap folyamán a programok után, vagy előtt az alapító tagoknak kell egy megbeszélés, ahol velük beszélünk az eddigi történésekről, mire költöttünk a közösen összeadott alapításkor beadott pénzekből, milyen terveink vannak a jövő évre és azokat az alapítókkal megszavaztatjuk, meghallgatjuk az ő ötleteiket is és ennek megfelelően véglegesítjük a tagság felé a beszámoló tartalmát. Ha szombat vasárnap lesz ez a találkozó, akkor szombaton a programok után szerintem ez 1 óra, így az első napot úgy kell zárni, hogy ez még beleférjen. A második napon a vezetőség beszámolójára elég a fél óra, mivel akkor már csak az előző napon átbeszélteket összegezzük. Ha lesz személyi változás, azt is úgy kell gyorsítani, hogy az előző napon meg kell egyeznünk hogy kit javaslunk, és azt a tagsággal megszavaztatjuk.
Az én általam tervezett előadás 1 órába belefér, de nagyon jó lenne tudni, hogy hányan jönnek, mert Gyálra is megterveztem egy jó kis interaktív szekciót, amiben mindenki részt vett volna, és a délelőtt folyamán derült ki, hogy 50 fő jelentkezett így gyorsan át kellett alakítanom plenáris előadássá, ami kicsit kellemetlen volt! De az 1 óra az a tartható idő!
Üdv Jucó
hogabi
Moderátor
Moderátor
Adott: 1 köszönetet
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: hogabi »

Nem régen kaptam üzenetet a balatonfüredi kolléganőktől. A mozgás fejlesztés a téma filmmel együtt. Főleg azokat mutatnák meg, ami nem helyes. Az biztosan lesz egy órás, mert kidolgozott anyagról van szó, amit gyakorlatban is végeznek. Ez több éves munka eredménye.
Az én előadásomra számoljunk fél órát.
Viszont arra is kell időt hagyni, ha valaki kérdezni kara.
Ezt pedig az összeállításnál kellene figyelembe venni. Pl. 2 hasonló témájú vagy csatlakozó anyagok elhangzása után kb. negyed óra a kérdésekre-válaszokra.

Akkor eddigi előadók: Breszka Edit, Bori Jucó, Panni, B.fürediek, Zoli, Gabi(én)
Gabi

"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
Balázs

Hozzászólás Szerző: Balázs »

Sziasztok!

A harmadik találkozónkon célszerűnek tartanék egy olyan kb. 2 órás napirendi pontot, ahol a különböző területeken dolgozók kis csoportokban beszélhetnék meg a rájuk jobban jellemző gondokat. Erre a csoportra a helyszínen lehetne jelentkezni, a jelenlévők száma és érdeklődése szerint. Gyakran előfordul, hogy a különféle továbbképzéseken a szünetekben történő beszélgetések nagyon hasznosak tudnak lenni. Mikor a hasonló helyzetben lévők beszélgetnek hasonló gondjaikról és eltérő megoldásaikról.
Magam is szívesen elmondanám, hogyan dolgozom, mely szakmai problémákat sikerült megoldani és melyeket nem. Mások hasonló beszámolóit szívesen meghallgatnám.

Üdvvözlettel: Balázs
hogabi
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Sziasztok!

A találkozó időpontja:JÚNIUS 26-27 (szombat, vasárnap)
A szállás és terem rendben, az étkezés megoldott.
Most már csak az kell, hányan leszünk???
Rövidesen egy jelentkezési lapot teszünk fel.
Gabi

hogabi
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Kérdésem:
Legyen a tavalyihoz hasonló rajz-technika foglalkozás?
Kevés anyagból, mit tudunk készíteni?
Gabi

hogabi
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Alább tettem fel egy kérdést! - sajnos eddig válasz nem jött!

Kérek még felajánlást vagy ötletet a programhoz!
Gabi

pedamokus

Hozzászólás Szerző: pedamokus »

IIIIIIIIIgen, legyen! Az nagyon jó volt. Nekünk is fontos lenne a saját élmény.
Válasz küldése