segítségkérés

Avatar
KZsne

Re: segítségkérés

Hozzászólás Szerző: KZsne »

Szép napot kívánok mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e olyan szülő, akinek a gyermeke szociális és kommunikációs készségfejlesztő tréning autizmus spektrumzavarral tréningre jár? 9 éves a Dani, 2. osztályos tanuló, normál általános iskolába jár, heti 1-szer foglalkozik vele pszichológus, ő javasolta ezt a tréninget, de sajnos csak a Belvárosban, Budán és a XI. kerületben talált erre lehetőséget, mi pedig a X-XVII. kerület szélén lakunk, elég messze vannak azok a helyszínek, most próbálok viszonylag hozzánk közelebbit találni. Ginkó Ház Kispesten van, jelenleg nincs náluk ilyen kiscsoportos foglalkozás, de lehetséges, hogy indítanak, most erre várom vissza a választ, de addig is nézelődöm.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Karikáné Adrienn
Avatar
Katalin87

Re: segítségkérés

Hozzászólás Szerző: Katalin87 »

Kedves Mindenki!

Abban szeretném a segítséget kérni, hogy a honlapon a törvények között (http://fejlesztok.hu/torvenyek/314-a-mu ... abalyozasa) olvastam az alábbiakat:
A nem állami, nem önkormányzati fenntartású intézményekben a Munka törvénykönyve alapján létesített munkaviszonyban dolgozókra a Kjt. IV-V. fejezeteiben az 55-80. §-okban megállapított - munkaidőre
- pihenőidőre

- előmeneteli- és illetményrendszerre

vonatkozó előírásokat köteles biztosítani a munkáltató.

Kérdésem az lenne, hogy ez pontosan melyik törvényben, jogszabályban van leírva, leírva?
Köszönettel:
H. Kati
Válasz küldése