Tanácsot kérek

Avatar
Csepregi Éva

Re: Tanácsot kérek

Hozzászólás Szerző: Csepregi Éva »

Kedves Mindenki!

Tanító és fejlesztő pedagógus vagyok. 5 év után kerülök vissza a munkába. (2gyermek)
Kérdésem az lenne,hogy az év elején milyen felmérést végezzek el az alsós gyerekeken? Olyat keresek amiből kiderül,hogy a tanévben milyen fejlesztésre lesz szüksége!
Válaszokat előre is köszönöm!
Avatar
Bartha A. Márk

Re: Tanácsot kérek

Hozzászólás Szerző: Bartha A. Márk »

Kedves hozzá értő segítők!

Örömmel venném, ha egy kis útbaigazítást tudna valaki nyújtani nekem a 0-3 éves korú gyermekek készségeinek fejlesztési lehetőségeivel kapcsolatban. Milyen képzés elvégzése lenne ideális a 0-3 éves korú gyermekek készségeinek a fejlesztéséhez?
Melyek a lehetőségek?

A választ előre is köszönöm!
Avatar
marcsika0918

Re: Tanácsot kérek

Hozzászólás Szerző: marcsika0918 »

sziasztok!!!
Tanácsra lenne szükségem! sajátos nevelésű a 4 éves kisfiam, és beszédfogyatékot állapítottak meg nála a szakértői bizottságon! és ugy halottam h kaphat emelt szintű családi pótlékot, de nem tudom hogy kell intézni? Ma felhívtam az állam kincstárt és azt mondták h töltsem le azt a nyomtatványt ami fent van a neten és azt vigyem el az ántsz-hez, és ott elküldenek szakorvoshoz és az tölti ki a papírt! azokat is fel hívtam és mondták hogy ezt nem ők intézik! van szakértői véleményem, és abban bele van írva hogy beszéd fogyatékos! valaki tudna nekem segíteni, hogy mi jár neki ilyen esetben, és hogy mielyen orvoshoz kell elvinnem a gyereket?
Válasz küldése