pedagógus portfólió

Avatar
jokati

pedagógus portfólió

Hozzászólás Szerző: jokati »

Kedves kollégák! Segítséget kérek. November 30-ig portfólót kellene írnom, de máig nem látom tisztán a gyógypedagógiai munkakörben milyen anyagot -óravázlatot -stb. lehet feltölteni Köszönöm a lehetséges segítségeteket. jokati :roll:
Avatar
vadrozsa67

Re: pedagógus portfólió

Hozzászólás Szerző: vadrozsa67 »

Gyógypedagógus vagyok. A portfóliómat már feltöltöttem áprilisban. Én az óravázlatokat magyar irodalomból készítettem, mivel kikötés volt akkor még, hogy a legmagasabb óraszámba tanított tanórákból kell, és minden megadott kötelező dokumentumot erre építettem.
Avatar
Balázs.

Re: pedagógus portfólió

Hozzászólás Szerző: Balázs. »

A pedagógus portfólióról mindent megtalálsz az Oktatási Hivatal által kiadott " Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez " c. kiadványban. Érdemes megnézni. Ennek alapján kerül minősítésre a portfóliód.

http://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/uni ... erehez.pdf

Jó és hasznos olvasást kívánok!
Balázs
Avatar
alfanika

Re: pedagógus portfólió

Hozzászólás Szerző: alfanika »

Sziasztok!
Én iskolában dolgozom fejlesztő pedagógusként (is). A portfóliót ebből kell írnom, érdemes a szakszolgálatos kiegészítőt használnom? Ott 3 hónapos tervet kell készíteni, ha jól látom, én eddig a 6 órát tartalmazó tematikus tervre gondoltam.
Vagy hagyjam a kiegészítőket, hiszen nem vonatkozik konkrétan "rám"?
Avatar
jokati

Re: pedagógus portfólió

Hozzászólás Szerző: jokati »

Szia!
Én is hasonló cipőben járok. Az óráim zöme habilitáció, de van heti két önálló fejlesztő órám. Én erre gondoltam alapozni a dokumentációt. Láttam gyógypedagógiai mellékletet, de már ott elakadtam, hogy a Név beírása kellene a szakértői szám, stb
ezt meg ugye tilos megadni! Az idő rövid és szalad, úgyhogy én maradok a 6 óránál. jokati
Válasz küldése