Hogy jelentkezzek felsőoktatásba? Sni-s vagyok.

Látogatóink kérdéseinek létrehozott fórum.
Avatar
greg

Hogy jelentkezzek felsőoktatásba? Sni-s vagyok.

Hozzászólás Szerző: greg »

Egy vasi iskolának vagyok a tanulója. Általánosban megvolt minden papír hogy diszlexiás és diszgráfiás vagyok, az osztályfőnöknek lett is mondva beiratkozáskor. Ez elfelejtette, pedig fel is írta. 9. év végén megcsinálta az osztályfőnököm a hiszit, hogy miért nem mondtam, hogy diszlexiás és diszgráfiás vagyok. Az igazgatóhoz zavart, hogy elmagyarázza mi is van. Elmagyarázta, hogy mi is van, de ez úgy sikerült neki, hogy választásom nincs. Konkrétan keményen leoltott! A vége mindenesetre az lett, hogy angolból és matekból felment. (Angolból még meg is értettem, de matekból semmiképpen, de annyira nem zavart, legalább nem keltett matekot tanulnom.)Ez igazából rendben is volt mostanáig, amikor elkezdtem nézegetni, hogy mihez menyi pont kell a felvételhez nem tudtam beírni a nyelvet és a matekot. Arra gondoltam, hogy ez is úgy van mint az érettségin, hogy választanom kell helyette egy másik tantárgyat. De gondoltam megkérdeztem. A válasza az volt, hogy nem választhatok, hogy mit számolnak. Majd ő segít, hogy hova, de válasszak okj-s képzést. Na, én akkor pofára estem! Mivel én műszaki beállítottságú vagyok, Ilyen irányba szerettem volna tovább menni, de ez azt jelenti hogy nem mehetek mert ott a matek? De igazán más irányba sem mert mindenhol van matek?
Most 12-et taposom most hova mehetek? Milyen szakot választhatok? Vagy egyáltalán mi a s@@t (elnézést) csináljak magammal, mivel műszaki pályára nem mehetek?
Nem tuom mi legyen, kérem segítsetek.
Köszönettel: gerg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fodor Zoltán 2013.11.03. 22:27-kor.
Ok: Kicsit kijavítva. Bizonyos szavakat ez a fórum nem tűr meg! Egyéb helyesírási problémák javítva. Kérem ezt figyelembe venni a jövőben!
Avatar
Dóri
Hozzászólások: 670
Csatlakozott: 2008.02.28. 08:16
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hogy jelentkezzek felsőoktatásba? Sni-s vagyok.

Hozzászólás Szerző: Dóri »

Szia Greg!
Küldtem privit.
Dóri
Válasz küldése