Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a fórumhoz ha lehet..Nekem mozgásnevelés/testnevlés tanmenetekre lenne szükségem értelmileg akadályozottaknak/1-2.o.;5-6.o.;7-8-9.o
Tudna esetleg valaki segíteni?Nagyon megköszönném!!!
Üdv!
TA tanmenetek
-
rózsa
Re: TA tanmenetek
Sziasztok!
TANAK (enyhe ért.fogy.) 6. osztályos történelem tanmenetre lenne szükségem! Tudnátok segíten?!
Köszönöm: Rózsa
TANAK (enyhe ért.fogy.) 6. osztályos történelem tanmenetre lenne szükségem! Tudnátok segíten?!
Köszönöm: Rózsa
Szia Gabi!
Látom én is, hogy nem fogjuk győzni a tanmenet-áramlást.
Javaslatom:
-csinálj a Segédletek alatt egy Tanmenetek menüpontot (esetleg szint megjelöléssel),
-tedd fel oda, amid van,
…aztán ehhez képest küldöm az enyéimet.
És persze mindenki „adakozzon”, amit tud!!!!!! Előre is köszike!
Egyébként ez a kérdés már annó felmerült, de tárhelyproblémák miatt a megvalósítás elmaradt.
Mit szólsz
Dóri
Látom én is, hogy nem fogjuk győzni a tanmenet-áramlást.
Javaslatom:
-csinálj a Segédletek alatt egy Tanmenetek menüpontot (esetleg szint megjelöléssel),
-tedd fel oda, amid van,
…aztán ehhez képest küldöm az enyéimet.
És persze mindenki „adakozzon”, amit tud!!!!!! Előre is köszike!
Egyébként ez a kérdés már annó felmerült, de tárhelyproblémák miatt a megvalósítás elmaradt.
Mit szólsz
Dóri
- hogabi
- Moderátor

- Adott: 1 köszönetet
- Kapcsolat:
Szia Dóri!
Látom én is, hogy nagy a roham, meg az is lesz, ha élesben megy a suli.
Sajnos eddig senkitől semmi nem jött. Az enyémet felteszem, de az régi, mert én már nem tanítok. Már csak fejlesztek. Frissek kellenének. Na, de ehhez valóban adakozniuk kéne a kollégáknak, mert ketten nem fogjuk bírni.
Látom én is, hogy nagy a roham, meg az is lesz, ha élesben megy a suli.
Sajnos eddig senkitől semmi nem jött. Az enyémet felteszem, de az régi, mert én már nem tanítok. Már csak fejlesztek. Frissek kellenének. Na, de ehhez valóban adakozniuk kéne a kollégáknak, mert ketten nem fogjuk bírni.
Gabi
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
-
zsurzska
Sziasztok! Nekem is vannak tata-s tanmeneteim. Szóljatok, ha kell valami, szívesen küldök. Nekünk szept. 19-ig kell leadni. Remélem, nem késői az ajánlat. Zsuzsa
Zsuzsa!!
Küldd el!!!!
Tegyük fel a tiedet is!!!! Biztosan hasznos lesz!!!! És köszönjük!
Dóri
Küldd el!!!!
Tegyük fel a tiedet is!!!! Biztosan hasznos lesz!!!! És köszönjük!
Dóri
-
Zsazsa
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Szükségem lenne Mozgásnevelés tanmenetekre 1-11. osztályig. Hol találok? Esetleg tud-e valaki küldeni?
Segítséget szeretnék kérni.Szükségem lenne Mozgásnevelés tanmenetekre 1-11. osztályig. Hol találok? Esetleg tud-e valaki küldeni?
Zsazsa! MIlyen kellene? Normál vagy tanak-os? A tesi tanmenet jó? Ebből egy párat találsz a tanmeneteink között is.
Nekem 4-10-ig megvan (tanak).
És hová is?
Dóri
Nekem 4-10-ig megvan (tanak).
És hová is?
Dóri
-
majorosedit
Sziasztok!szükségem lenne tanak-os tesi tanmenetre 5,8,9. osztályban. tud valaki segíteni?
-
Panni
Kedves Majorosedit!
Minden rossz indulat nélkül, de közel 90 tanmenet van fent a honlapon azok között nem találtál?
Főoldal ott a segédletek és a segédletekben a 6. rész kiadja a sok tanmenetet.
Panni
Minden rossz indulat nélkül, de közel 90 tanmenet van fent a honlapon azok között nem találtál?
Főoldal ott a segédletek és a segédletekben a 6. rész kiadja a sok tanmenetet.
Panni