logopédusképzés

Látogatóink kérdéseinek létrehozott fórum.
Avatar
mira

logopédusképzés

Hozzászólás Szerző: mira »

Tudna-e valaki segíteni abban, hogy végzett gyógypedagógusként milyen felvételi feltételekkel lehet bejutni a Bárczira logopédia szakra :?:
Avatar
hogabi
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 1241
Csatlakozott: 2008.02.27. 10:23
Tartózkodási hely: Vöröstó
Kapcsolat:

Re: logopédusképzés

Hozzászólás Szerző: hogabi »

Legegyszerűbb, ha az iskolát telefonon felhívod, s pontos infót kapsz.
Gabi

"Ha egy országot, nemzetet tönkre akarsz tenni, tedd tönkre a pedagógiáját"
Avatar
driszko

Re: logopédusképzés

Hozzászólás Szerző: driszko »

Minden évben változik a rendszer - én is azt ajánlom, hogy telefonálj, vagy nézd meg a felvi.hu-t.

Annak idején nekem felvételizni kellett - szinte ugyanabból, amiből a gyógyped. szakra + nézték a beszédet (nincsenek-e hanghibáim, helyesen képzem-e a hangokat).

Az idén már azt hiszem, hogy mindenkit gyógypedagógiára vesznek fel, s szeptemberben van speciális felvételi (beszéd), ami alapján eldől, hogy mehet-e logopédiára. Mivel neked gyp. diplomád van, nem tudom, hogy ez hogyan kivitelezhető. Tehát tényleg érdeklődni kéne. Kedvesek, segítőkészek.

Egyébként zárójelben jegyzem meg, hogy épp tegnap voltam egy konferencián, ahol a kaposvári főiskola gyakorlatvezetőitől hallottam beszámolókat, néztem órafelvételeket. Nagyon-nagyon jók voltak. Eddig szkeptikus voltam a kaposvári képzést illetően, de ezek után bátran ajánlom azt a főiskolát is!
Avatar
Anikó

Re: logopédusképzés

Hozzászólás Szerző: Anikó »

Szia Mira!
Jutottál már vmi infóhoz esetleg? Én is hasonló cipőben járok, igaz még csak jövőre végzek gyógypedagógusként, de utána a logopédia a cél. Sajnos én sem találtam semmi használhatót ezzel kapcsolatban. Ha megtudtál vmit megírnád?
Köszi
Válasz küldése