Főiskolai hallgató vagyok és szakdolgozathoz szeretnék segítséget kérni sürgősen Ayres terápiával kapcsolatban. Szeretném a kapcsolatot felvenni olyan kollégákkal, akik a terápiát alkalmazzák és mérhető eredményekről tudnak beszámolni. Kérem, aki segíteni tud jelentkezzen: nemethkl@freemail.hu címre! Köszönöm előre is a segítséget!!!
Klári
Ayres
-
barbara73
Re: Ayres
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy ki tudja hol és mikor indul Ayres tanfolyam. Szeretném elvégezni. Ha, valaki tud segíteni megköszönném. Köszönettel a segítségért: Barbara
A kérdésem az lenne, hogy ki tudja hol és mikor indul Ayres tanfolyam. Szeretném elvégezni. Ha, valaki tud segíteni megköszönném. Köszönettel a segítségért: Barbara
-
Hajni
Engem is érdekelne, hogy hol és mikor indul Ayres-tanfolyam.
Tudna valaki segíteni nekem?
(Előre is köszi!)
mail: fancy1@freemail.hu
Tudna valaki segíteni nekem?
(Előre is köszi!)
mail: fancy1@freemail.hu
-
t.renata01@gmail.com
Sziasztok!
Érdekelne, hogy mostanában, vagy szeptembertől, indul-e Budapesten Ayres-terápiás tanfolyam.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Érdekelne, hogy mostanában, vagy szeptembertől, indul-e Budapesten Ayres-terápiás tanfolyam.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
bégé
Szerintem bátran ajánlhatom Zsoltzsoltot, mivel e témában már másnak is ajánlotta a segítségét. Próbáld meg elérni. Ha a lap teteje felé görgetsz megtalálod az elérhetőségét.