Szakvizsgával egyenértékű oklevél

Avatar
Zubaidah

Szakvizsgával egyenértékű oklevél

Hozzászólás Szerző: Zubaidah » 2014.11.11. 11:34

A minősítési rendszerbe való totális belekeveredésem miatt kérek itt segítséget. Sajnos, az információáramlás és a témával kapcsolatos felvilágosítás jobbára akadozik... de gondolom, nem csupán nálunk. :(
Szóval teljesen véletlenül szereztem információt arról, hogy a pszichopedagógiai végzettség esetleg egyenértékű lehet a szakvizsgával. ...azaz: ha ez így van, akkor talán egyszer átkerülhetek pedagógus II-be (mert Lánykámat egyedül nevelő iskolában alkalmazott fejlesztőpedagógusként anyagilag erősen korlátozott vagyok a tanfolyam kifizetését illetően :cry: ).
Az internetes, jogszabály- és törvénybújás ellenére összesen ennyi információ jutott a birtokomba: "...melyek a pedagógus-szakvizsgával egyenértékű vizsgát igazoló oklevelek (például .... felsőfokú szociális alapvégzettség, pszichológus, pszichopedagógus...) ". :?
Én jelenleg pszichopedagógusi munkát végzek "fejlesztőpedagógus" munkakörben egy általános iskolában. A másoddiplomámat 2005-ben szereztem meg az ELTE-Bárczi-n, azóta csak ezzel foglalkozom (közben voltam GYED-en és GYES-en, előtte évekig alsóban tanítottam).
Nagyon hálás lennék, ha Valaki tudna segíteni ebben, illetve felvilágosítást adni nekem!
Köszönöm! Szép napot Mindenkinek!!! :D
Zubaidah

Válasz küldése