pedagógus portfólió

Avatar
jokati

pedagógus portfólió

Hozzászólás Szerző: jokati » 2014.10.02. 22:55

Kedves kollégák! Segítséget kérek. November 30-ig portfólót kellene írnom, de máig nem látom tisztán a gyógypedagógiai munkakörben milyen anyagot -óravázlatot -stb. lehet feltölteni Köszönöm a lehetséges segítségeteket. jokati :roll:

Avatar
vadrozsa67

Re: pedagógus portfólió

Hozzászólás Szerző: vadrozsa67 » 2014.10.03. 16:07

Gyógypedagógus vagyok. A portfóliómat már feltöltöttem áprilisban. Én az óravázlatokat magyar irodalomból készítettem, mivel kikötés volt akkor még, hogy a legmagasabb óraszámba tanított tanórákból kell, és minden megadott kötelező dokumentumot erre építettem.

Avatar
Balázs.

Re: pedagógus portfólió

Hozzászólás Szerző: Balázs. » 2014.10.06. 20:37

A pedagógus portfólióról mindent megtalálsz az Oktatási Hivatal által kiadott " Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez " c. kiadványban. Érdemes megnézni. Ennek alapján kerül minősítésre a portfóliód.

http://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/uni ... erehez.pdf

Jó és hasznos olvasást kívánok!
Balázs

Avatar
alfanika

Re: pedagógus portfólió

Hozzászólás Szerző: alfanika » 2014.10.16. 01:45

Sziasztok!
Én iskolában dolgozom fejlesztő pedagógusként (is). A portfóliót ebből kell írnom, érdemes a szakszolgálatos kiegészítőt használnom? Ott 3 hónapos tervet kell készíteni, ha jól látom, én eddig a 6 órát tartalmazó tematikus tervre gondoltam.
Vagy hagyjam a kiegészítőket, hiszen nem vonatkozik konkrétan "rám"?

Avatar
jokati

Re: pedagógus portfólió

Hozzászólás Szerző: jokati » 2014.10.19. 21:56

Szia!
Én is hasonló cipőben járok. Az óráim zöme habilitáció, de van heti két önálló fejlesztő órám. Én erre gondoltam alapozni a dokumentációt. Láttam gyógypedagógiai mellékletet, de már ott elakadtam, hogy a Név beírása kellene a szakértői szám, stb
ezt meg ugye tilos megadni! Az idő rövid és szalad, úgyhogy én maradok a 6 óránál. jokati

Válasz küldése