Fejlesztő pedagógust keresek 6 éves kisfiam mellé

Látogatóink kérdéseinek létrehozott fórum.
Avatar
somogyizome

Fejlesztő pedagógust keresek 6 éves kisfiam mellé

Hozzászólás Szerző: somogyizome »

Kedves Pedagógusok!

Szeretném, hogy hetente egy alkalommal szakember foglalkozzon 6 éves kisfiammal, aki segítene felkészíteni az iskolába. Teljesen egészséges fejlődésű kisfiú, érdeklődő és nagyon értelmes. Nem állapítottak meg az óvodában semmilyen tanulási nehézségre utaló dolgot. Aggodalmam oka, hogy nem szeret rajzolni, színezni stb., ezért talán egy kicsit el is van maradva ezen a területen a korosztályától. Rengeteg fejlesztő füzetet vettem, de nem szeretném erőltetni, hogy "kötelezően" velem rajzoljon. Velem társasozni szeret, tárgykereső játékokat játszani stb. :D

Óvónénik azt mondják, hogy kötelességtudatból mindent megcsinál a kézműves foglalkozásokon amit kérnek tőle, de aztán már rohan is a kis barátokhoz játszani. Az Óvónéniknek a csoportban 22 gyereket kellene most iskolára felkészítenie, ez a gyakorlatban nyilván kivitelezhetetlen és szülőként nem várhatom el tőlük, hogy az én gyerekemmel többet foglalkozzanak, mint más gyerekkel.

Attól tartok, hogy az iskolában gondjaink lesznek az írással.

A kisfiam egyébként egy igazi "álomgyerek". Értelmes, jó humorú, nagyon kiegyensúlyozott kisfiú. Úszni járunk hetente két alkalommal, amit nagyon szeret és nyilván a fejlődésében is sokat segít. Szeretném, hogy az iskolában ne legyenek majd olyan problémái, ami ellen tehettem volna, ha időben kérem szakember segítségét.

Szeretnék találni egy szakembert, aki hetente legalább egy alkalommal eljön hozzánk és segít az iskolai felkészítésben. A XV.kerületben lakunk.
Ha van itt olyan pedadógus, akinek lenne kapacitása erre, vagy esetleg tud ajánlani valakit, annak nagyon örülnék. Elérhető vagyok a somogyizome@gmail.com e-mail címen is.

Köszönettel: Somogyi Melinda
Válasz küldése