Oldal: 1 / 1

Testnevelés felmentés, jogos hogy osztályozóztatni akar?

Elküldve: 2016.04.13. 15:14
Szerző: kbazsi
Novemberben elszakadt egy bokaszallagom, igy tobb mint ket honapig nem tesiztem. Ezen kivul eleg sokat voltam beteg, es bevallom nehany tesit is ellogtam (kb 3-4-et az ev soran) es most megint meghuztam a rossz bokam, szoval megint nem tesizhetnek egy honapig. Ez az utolso evem a gimiben, ugyhogy ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem tesiznek tobbet. A tanarom viszont azt mondta, hogy nem fogadja el a (rendes, korhazi) felmentesemet, be kell jarnom tesizni, vagy a hianyzasok miatt osztalyozoztat. Megteheti ezt, ha felmentes miatt nem tesiztem??
Koszonom a valaszokat:))

Re: Testnevelés felmentés, jogos hogy osztályozóztatni akar?

Elküldve: 2016.04.13. 18:07
Szerző: hogabi
Kedves Bazsi!
Azt tanácsolom, szerezz be egy olyan orvosi igazolást amiben le van írva, hogy "rendszeres testnevelés alól felmenteve" Szakorvosi legyen a papír, akár keress egy sportszakorvost!
Utána MINDEN tesi órán ott vagy még akkor is, ha nem tesizel. Mert nem az óra látogatása alól vagy felmentve, hanem a tantárgy alól. Ezzel mentheted még magadat! ;)

Re: Testnevelés felmentés, jogos hogy osztályozóztatni akar?

Elküldve: 2016.04.13. 19:52
Szerző: kbazsi
Ertem, koszonom!:) a felmentesem az ortoped-traumatologia szakambulanciarol van, nem szamit esetleg szakorvosinak? Es ha bemegyek, ugye nem kell tesiznem? Mert a tanar azt mondta muszaj, de szornyen faj a labam es nem birnam. Nagyon koszonom meg egyszer a segitseget, szuper, hogy van egy ilyen oldal, ahol hozzaertoktol lehet kerdezni:)

Re: Testnevelés felmentés, jogos hogy osztályozóztatni akar?

Elküldve: 2016.04.16. 17:22
Szerző: hogabi
Kérdés, hogy a tanár elfogadja-e a szakambuláns igazolást? Nem hiszem. De ajánlom, hogy keress egy sportorvost fel, - ingyen vizsgál - annak az igazolásnak jónak kell lennie. Órán benn vagy, de nem kell tesizned!

Írtam privát üzenetet!