ISKOLÁT KERESEK!

Látogatóink kérdéseinek létrehozott fórum.
Avatar
Banilla

ISKOLÁT KERESEK!

Hozzászólás Szerző: Banilla » 2015.01.05. 20:09

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Iskolát keresek a 13 éves, 6. osztályos lánykámnak, aki SNI, jelenleg integráltan tanul, matematikából és helyesírás értékelése alól van felmentve. Olyan kis létszámú osztályt keresek ahol sikerélménye lehetne, elfogadják olyannak, amilyen, barátokat találna. Heves megyében lakunk, a hosszú bejárást nehezen viselné - mindennapos Budapest is kritikus lenne.

Többféle diagnózisa van (beszédfogytékosság, dys-ek, átlagos - alacsony intellektuális teljesítmény, szociális szorongás, szelektív mutizmus, epilepszia), jelenleg szenzomotoros diszfázia kapcsán logopédiai terápiában részesül (idestova már 10 éve), szenzomotoros tornákra, különféle fejlesztő- és gyógypedagógusokhoz, pszichológusokhoz is jártunk. Jómagam is gyógypedagógus vagyok (nem lánykám miatt).

Belefáradtunk. Eddig ment a nagylétszámú osztályba "nyomás" - pedig én alapvetően hiszek az integrációban - és a többségi pedagógusok is sokat tettek - de úgy érzem nem eleget. Azt szeretném, ha boldog lenne, nem minden nap itthon küzdene. Ötletek? Lassan itt a középiskola - ilyen irányba is szívesen fogadok tapasztalatokat, ötleteket, de első körben az általános iskolát szeretném most megoldani.

Nagyon köszönöm!

Avatar
Banilla

Re: ISKOLÁT KERESEK!

Hozzászólás Szerző: Banilla » 2015.01.10. 13:28

Senkinek nincs tapasztalata, javaslata?

Válasz küldése