diszgráfia kezelése

Avatar
run69

Re: diszgráfia kezelése

Hozzászólás Szerző: run69 »

Az én problémám inkább a diszlexia kezelése, illetve ahhoz szeretnék gyakorlati segítséget kérni, hogyan használjátok Adorján Katalin: Gyakorlóanyag diszlexiás gyerekek számára című feladatgyűjteményét? Hogyan, mennyi anyagot lehet egy alkalommal feldolgozni, milyen bevált módszerekkel?
Köszönöm a segítséget.
Márti
Avatar
petofalvi

Re: diszgráfia kezelése

Hozzászólás Szerző: petofalvi »

Sziasztok!

Új vagyok itt és tanácsot szeretnék kérni.
Van két gyermekem mindkettő tanulási problémás. A 13 éves fiammal jővő héten megyünk a bizotság elé, hogy megnézzék kap-e SNI-s papírt. Kicsit aggódok, mennyire lesz ennek hátránya esetleg a pályaválasztás során.
És lenne még egy kérdése. Tanítói végzetségű vagyok én is és szeretnék elvégezni egy fejlesztő pedagógus iskolát. Mivel nincs gyakorlatom ezért egy iskolát találtam a Tüskevár Iskola. Ők indítanak ilyen képzést 3 féléves. Van valakinek valamilyen tapasztalta evvel az iskolával kapcsolatban? Könnyebb elhelyezkedni esetleg egy ilyen végzettséggel?

Köszönöm
Avatar
boros1124

Re: diszgráfia kezelése

Hozzászólás Szerző: boros1124 »

sziasztok! A témában már íródott számos könyv. A diszgráfia kezelése. Azonban én Lesóné Kónya Mónika könyvét ajánlanám mindenkinek, aki valamilyen módon érintett a témában.
Érdemes elolvasni:
http://konyv-konyvek.hu/tukortablaterap ... kezikonyve
Válasz küldése